Bottas και Alonso πήραν το Ο.Κ. για να τρέξουν στην Μαλαισία

Σχετικά άρθρα

_W2Q0088

Ο Φινλανδός φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση του, περνώντας σήμερα το πρωί τα ιατρικά τεστ της FIA στην Μαλαισία. Ο Bottas δηλώνει πως δεν θα χρειαστεί εγχείριση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, αποκαλύπτοντας πως άλλαξε και τη θέση οδήγησης στην FW37, ώστε να ταλαιπωρούνται λιγότερο συγκεκριμένες περιοχές του σώματός του.

Σε αυτό σημείο δεν φαίνεται απαραίτητο (να γίνει επέμβαση). Δεν πονάω, τουλάχιστον με φυσιολογικά πράγματα (φάρμακα) και θα δούμε κατά την οδήγηση. Αλλά είμαι σίγουρος, έχουμε κάνει πολλή δουλειά με τον προπονητή μου και τον ειδικό και έχουμε εξετάσει τις θέσεις οδήγησης και τις δυνάμεις πέδησης και είμαι βέβαιος ότι θα είμαι εντάξει.

Εμείς απλά πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω στα πράγματα που νομίζουμε ότι το προκάλεσαν αυτό, κι έχουμε μια αρκετά καλή ιδέα. Έχουμε αλλάξει το κάθισμα και τις θέσεις των πεντάλ. Επίσης, εστιάζουμε στην προπόνηση περισσότερο σε αυτούς τους κρίσιμους βαθύς μυς στο κάτω μέρος της μέσης και την περιοχή του ισχίου.

Χωρίς τίτλο

Περνώντας στον Fernando Alonso, ο ιατρικός εκπρόσωπος της FIA και ο ιατρός της πίστας της Sepang έκαναν γνωστό πως Κι εκείνος πέρασε τα υποχρεωτικά τεστ, κάτι που αναμενόταν έπειτα από την επιτυχία των πρώτων εξετάσεων στο Cambridge. Τώρα, ο Ισπανός δηλώνει πανέτοιμος για την επιστροφή του στην δράση.

Έχω δουλέψει σκληρά για να είμαι έτοιμος και νιώθω καλά και έτοιμος για το Σαββατοκύριακο. Η ζέστη στη Μαλαισία είναι πάντα πολύ δύσκολη για τους οδηγούς, αλλά έχω εστιάσει σε αυτό κατά την προπόνησή μου και είμαι σίγουρα προετοιμασμένος για όλες τις καιρικές συνθήκες που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στην Sepang.

Έχω κερδίσει τρεις φορές στη Μαλαισία, συμπεριλαμβανομένης της νίκης το 2007 με την McLaren, και παρόλο που είμαστε πολύ μακριά από τους μπροστά, όλοι εργάζονται σκληρά για να εξελίξουν το πακέτο και να χτίσουμε δυναμική με κάθε αγώνα. Το αυτοκίνητο έχει πολλές δυνατότητες και εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε σε κάθε αγώνα, μέχρι να δούμε αποτελέσματα.

Ο Alonso θα βρεθεί στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα και τις δηλώσεις του αναφορικά με τα γεγονότα του ατυχήματος, θα τις διαβάσεις σε νέο άρθρο που ακολουθεί.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...