Button: Μάλλον δε θα μπορούμε ν’ ανταγωνιστούμε κανέναν στη Μαλαισία

Σχετικά άρθρα

Jenson Button in the garage.

Κάκιστο ξεκίνημα ήταν το φετινό για την ομάδα της McLaren. Οι Βρετανοί, γνωρίζοντας τα προβλήματα με το power unit της Honda, επέλεξαν να το βάλουν σε «safe mode», ώστε να καταφέρει να πάρει χρήσιμες πληροφορίες για την MP4-30. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε την ομάδα του Woking στο πίσω μέρος του grid, όπως είχε προβλέψει ο Jenson Button.

Ο Πρωταθλητής του 2009 τολμά να πει τι γνώμη του και παραδέχεται ότι μπορεί η απόδοση του μονοθεσίου του να είναι καλύτερη, αλλά αυτό μάλλον δε συμβαίνει και με την ανταγωνιστικότητα.

Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό κέρδος στην απόδοση, μα εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα είμαστε στο πίσω μέρος και δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε ν’ ανταγωνιστούμε τους άλλους. Ήμασταν πολύ πίσω στη Μελβούρνη, κι ελπίζω τώρα να είμαστε πολύ πιο κοντά, αν έχουμε σημαντικό κέρδος. Πρέπει να κάνουμε βήματα προόδου σε κάθε αγώνα.

Οι θερμοκρασίες είναι υψηλές εδώ κι έχουμε πολλά πράγματα που θα πρέπει να βοηθήσουν εδώ. Είχαμε δύο εβδομάδες, κατανοήσαμε καλά τι κάνει το μονοθέσιο στους 18°C της Μελβούρνης και πρέπει να βελτιώσουμε την ψύξη τώρα.

Fernando Alonso

Ο Fernando Alonso, που θα πάρει κανονικά μέρος στο δεύτερο φετινό Grand Prix, τάσσεται με όσους ασκούν κριτική στην ομάδα, διότι η απόδοση τους δεν ταιριάζει στο όνομα των McLaren και Honda. Επιπλέον, ο Ισπανός είναι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του στην βρετανική ομάδα, ωστόσο δηλώνει ανυπόμονος για δυνατά αποτελέσματα.

Καταλαβαίνω ότι θα δεχτούμε έντονη κριτική επειδή είμαστε πολύ πίσω, και αυτό είναι δίκαιο, διότι δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε. Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό, μόνο να δουλέψουμε. Επίσης, είναι εύκολο να επικρίνουν την επιλογή μου, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Όταν είσαι ήδη ικανοποιημένος με τον εαυτό σου ή είσαι ένας υγιής άνθρωπος, και είναι η πρώτη νίκη τώρα, διότι ζω το όνειρό μου. Ύστερα, θα μπορούσα να περιμένω για να πετύχω κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά, μετά από 14 χρόνια στη Formula 1 και δύο πρωταθλήματα, ένα βάθρο ή μία 4η ή 5η θέση δε θα είναι πια ένα καλό αποτέλεσμα.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα