Η Ferrari εκπλήσσει ξανά τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

GP MALESIA F1 2015

Στην Αυστραλία, η SF15-T ήταν το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο, πίσω φυσικά από την W06. Όπως γνωρίζουμε, το Albert Park δεν είναι μία πίστα που μπορεί να δυναμομετρήσει με μεγάλη ακρίβεια ένα μονοθέσιο. Εν αντιθέσει, η πίστα στη Sepang της Μαλαισία είναι πιο πολύ πιο «τεχνική» και δύσκολη, συνεπώς αποτελεί ένα καλό benchmark για τα νέα μονοθέσια.

Στα σημερινά ελεύθερα δοκιμαστικά (FP1, FP2), η Scuderia δεν έδειξε ν’ αντιμετωπίζει προβλήματα, κάνοντας και πάλι σαφές ότι πρόκειται είναι η ομάδα πίσω από τη Mercedes, αν και θα πρέπει να περιμένουμε μήπως τα πράγματα αλλάξουν. Ο Lewis Hamilton είδε τον Kimi Raikkonen να είναι μόλις 4 δέκατα πίσω του και μπροστά από τον Nico Rosberg, κι έμεινε έκπληκτος από την ταχύτητα των Ιταλών, αν και πιστεύει ότι ο ίδιος μπορεί να βρει περισσότερη απόδοση.

Τα Ferrari δείχνουν πραγματικά εξαιρετικά. Μένουμε έκπληκτοι από το πόσο καλοί είναι οι χρόνοι τους και θα δούμε αν θα συνεχίσουν έτσι το Σαββατοκύριακο. Ξέρω ότι ο γύρους μου δεν ήταν εντυπωσιακός. Υπάρχουν μερικές βελτιώσεις που μπορώ να κάνω με την ισορροπία και τις ρυθμίσεις, αλλά όλα ήταν όπως και στον τελευταίο αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε λίγο.

Lewis Hamilton

Ο Βρετανός κατάφερε να γλιτώσει τη χρήση του δεύτερου power unit, και φυσικά ευχαριστεί τους μηχανικούς διότι τα χιλιόμετρα είναι κρίσιμα εδώ.

Ήταν μια εκπληκτική δουλειά από τους μηχανικούς, που έβγαλαν τον κινητήρα και το κιβώτιο, και τα έβαλαν ξανά πίσω. Ειδικά εδώ, που έχει τόση ζέστη και είναι δύσκολο για τα ελαστικά, ήταν σημαντικό που κατάφερα να κάνω κάποιους γύρους. Έκανα κάποια μεγαλύτερα stints, αλλά, όσον αφορά το set-up, δεν έχω αλλάξει κάτι, έτσι απλά οδήγησα αυτό που είχα και είμαστε λίγο μακριά από εκεί που θα έπρεπε.

Κάτι που αφορά τον Πρωταθλητή είναι οι φήμες που έχουν προκύψει από την El Mundo Deportivo. Όπως ισχυρίζεται η ισπανική εφημερίδα, ο Hamilton έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Mercedes, μέχρι και το 2018, και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα