Ferrari 458 Italia και McLaren 12C καταστράφηκαν στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Ferrari 458 Italia

Είναι θλιβερό να βλέπεις τρακαρισμένα οχήματα, ειδικότερα όταν έχουμε να κάνουμε με πολύ ακριβά αυτοκίνητα. Μία Ferrari 458 Italia και μία McLaren MP4-12C, λοιπόν, φωτογραφήθηκαν σε κατάσταση που δε θα ήθελες να τις δεις, διότι είναι σοβαρά τραυματισμένες.

Ας ξεκινήσουμε από την 458 Italia. Η «Ιταλίδα» που βλέπεις κατάληξε στον τοίχο μιας πολυκατοικίας μετά από κόντρα που είχε με μία Porsche στους δρόμους του Hollywood. Ευτυχώς, ο οδηγός της έχει μόνο μικρά χτυπήματα, ενώ, σύμφωνα με τις Αρχές οι δύο άνδρες που πήραν μέρος στην κόντρα φαίνεται πως γνωρίζονται.

McLaren 12C

Όσον αφορά την 12C, δεν είχαμε κάποιο οδηγό μέσα στο αυτοκίνητο. Όχι, η McLaren δεν έχει τοποθετήσει σύστημα αυτόνομης οδήγησης, απλώς η εκπληκτική μαύρη «Βρετανίδα» βρισκόταν σε φορτηγό μεταφοράς προς τον νέο της ιδιοκτήτη, τον γιατρό Jorg Bober.

Το φορτηγό κόλλησε στις σιδηροδρομικές γραμμές, στο Orange Park της Φλόριντα, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγκρουση με το τρένο, χωρίς ευτυχώς να έχουμε τραυματισμούς, εκτός φυσικά από την MP4-12C.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...