H McLaren λέει όχι σε ένα SUV, αλλά είναι ανοικτή σε ένα τετραθέσιο αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

mclaren suv

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της 570S, η McLaren ξεκαθάρισε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, πως όχι, δεν ετοιμάζει SUV. Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η McLaren βάζει “Χ” σε ένα SUV, με τον CEO της, Mike Flewitt, να λέει πως η McLaren δεν έχει στο μυαλό της να κατασκευάσει ένα SUV που θα ανταγωνίζεται τα αντίστοιχα της Rolls Royce, Bentley, Lamborghini και Aston Martin. Ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον ένα τετραθέσιο μοντέλο.

O Flewitt τόνισε πως η McLaren δεν ετοιμάζει SUV αυτοκίνητο, μιας και δεν το χρειάζεται ως πρόσθετων πηγή εσόδων. Συνέχισε λέγοντας πως το επιχειρηματικό πλάνο της McLaren, παραμένει οικονομικά βιώσιμο διατηρώντας την ευρεία απήχηση των μοντέλων της παγκοσμίως, με το ποσοστό των πωλήσεων του 35% στη Βόρειο Αμερική, του 30% στην Ασία και του 20% στην Ευρώπη να διατηρείται. Σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός πως η McLaren μπορεί να μοιράζεται τον V8 3,8-λίτρων twin-turbo κινητήρα της, αλλά και το carbon σασί της σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της, με την ετήσια επένδυση των £300 εκατ. να συμβάλει ώστε η McLaren να είναι σε θέση να κατασκευάζει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...