Μια γυναίκα σκοτώθηκε αφού ο 64-χρονος οδηγός ακολούθησε το GPS προς μια κατεδαφισμένη γέφυρα

Σχετικά άρθρα

car2

Ο Iftikar Hussain μετά από λάθος οδηγίες του GPS έπεσε από μια κατεδαφισμένη γέφυρα στο Σικάγο των ΗΠΑ, τραυματίζοντας τον εαυτό του και δυστυχώς σκοτώνοντας τη σύζυγο του, που ήταν στη θέση του συνοδηγού. Η 51-χρονη Zohra Hussain πέθανε από βαριά εγκαύματα, αφού ο άντρας της οδηγούσε σε ένα υπερυψωμένο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου και στην κατεδαφισμένη γέφυρα της Cline Avenue, η οποία έχει κλείσει από το 2009.

Οι εμπειρογνώμονες της αστυνομίας δήλωσαν ότι το σύστημα πλοήγησης που χρησιμοποιούσε ο 64-χρονος οδηγός είχε αναχρονισμένες πληροφορίες για τους δρόμους, με τον ίδιο, ενδεχομένως να μην είχε τη πλήρη προσοχή του στο δρόμο. Μετά το ατύχημα, ο Iftikar ήταν σε θέση να βγει από το αυτοκίνητο, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκεί όπου βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, αλλά δυστυχώς, η γυναίκα του δεν πρόλαβε να βγει από αυτό, με τις φλόγες να την εγκλωβίζουν. Η αστυνομία πιστεύει ότι οδήγησε πέρα από τα οδοφράγματα, και έκτοτε το navigation τον κατεύθυνε να διασχίσει τη γκρεμισμένη γέφυρα.

Ο σερίφης δήλωσε ότι η γέφυρα Cline Avenue είναι σηματοδοτημένη με πολλά οδοφράγματα, συμπεριλαμβανομένου των πορτοκαλί βαρελιών και κώνων, μαζί με μεγάλες ξύλινες πινακίδες, που λένε “Δρόμος Κλειστός”, ενώ υπάρχουν και τσιμεντένια οδοφράγματα κατά μήκος του δρόμου για να υποδείξουν περαιτέρω ότι ο δρόμος είναι κλειστός.

ΠηγήNBC Chicago

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...