Η Acura παρουσίασε το αγωνιστικό ILX

Σχετικά άρθρα

Acura ILX Endurance Racer

H Acura παρουσίασε στη Νέα Υόρκη το νέο αγωνιστικό ILX, που θα συμμετάσχει σε πρωτάθλημα αγώνων αντοχής. Το αυτοκίνητο είναι εξελιγμένο in-house, και θα πάρει μέρος στη σειρά αγώνων NASA Endurance, με την εταιρία να δηλώνει ότι ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να ξεπεράσουν τη νίκη στον 25ώρο αγώνα του Thunder Hill.

Το Acura ILX Endurance Racer διαθέτει όλα τα απαραίτητα αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ και η ανάρτηση του είναι κατάλληλα τροποποιημένη για το σκοπό του αυτοκινήτου. Το εσωτερικό του έχει γδυθεί και διαθέτει τα απολύτως απαραίτητα, όπως αγωνιστικά bucket καθίσματα, roll cage και αποσπώμενο τιμόνι.

Η ιαπωνική εταιρία δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά μέρη, παρά αρκέστηκε στο να δηλώσει ότι φοράει σφυρήλατα πιστόνια και μπιέλες, αγωνιστικούς εκκεντροφόρους, νέα σύστημα εισαγωγής και νέα μπεκ. Επίσης, εφοδιάζεται με ελαφρύτερη μπαταρία, βάση μηχανής της HPD και νέα ολόσωμη εξάτμιση.

ΠηγήAcura

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...