Μπορείς να αγοράσεις αρκετές μοτοσυκλέτες του Richard Hammond και του James May

Σχετικά άρθρα

may bike (2)

Οι Richard Hammond και James May μπορεί πλέον να μην έχουν συμβόλαιο με το BBC, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι παρουσιαστές είναι και άποροι. Όπως έχεις διαβάσει εδώ, έχουν αρκετά εκατομμύρια στις τράπεζες, αρκετά για να μην ξαναδουλέψουν ποτέ στη ζωή τους. Ωστόσο, οι δύο πρώην παρουσιαστές του Top Gear, αποφάσισαν να βγάλουν στο σφυρί ένα σημαντικό μέρος της συλλογής τους από μοτοσυκλέτες που διαθέτουν.

May bike

Ο May θα πουλήσει 8 μηχανές του, ενώ ο Hammond 4. Οι περισσότερες από αυτές είναι από τη δεκαετία του 1970, με το πιο ακριβό μοντέλο να είναι η 2010 Yamaha SR400 by Deus Ex Machina του May, που αναμένεται να πιάσει τιμή μεταξύ €11.000 και €16.000. Eδώ μπορείς να δεις όλες τις μοτοσυκλέτες που θα βγουν στο σφυρί από τον οίκο δημοπρασιών Bonhams, με τους Hammond και May να δηλώνουν στην Telegraph πως η δημοπρασία είχε προγραμματιστεί αρκετούς μήνες πριν την διακοπή του Top Gar, με τον May να πουλά επίσης μερικούς πίνακες και τη Scalextric συλλογή αυτοκινήτων του.

hammond bike

ΠηγήBonhams

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...