Η Ferrari μπορεί να κερδίζει συχνά τη Mercedes, σύμφωνα με τον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

GP CINA F1/2015

Τρία στα τρία έχει η Ferrari όσον αφορά τους τερματισμούς στο βάθρο. Πέρυσι, η ιταλική ομάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα στην πρώτη τριάδα μόλις δύο φορές, γεγονός που από μόνο του είναι ικανό να δείξει τη μεγάλη βελτίωση που έχει γίνει στο φετινό μονοθέσιο. Η Scuderia δείχνει πως είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική ομάδα που μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τη Mercedes, κάτι που ίσως δημιουργεί προσδοκίες σε κάποιους.

Οι προσδοκίες αυτές μπορεί ν’ αφορούν τις συχνές νίκες επί της Mercedes. Φυσικά και το ενδεχόμενο αυτό μάλλον δε συγκεντρώνει πολλές πραγματικές πιθανότητες, όμως ο Kimi Raikkonen πιστεύει η ομάδα του Maranello μπορεί ν’ ακούει τακτικά τον εθνικό της ύμνο.

Δε βλέπω τον λόγο να μη συμβεί. Έχουμε κερδίσει πολύ χρόνο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Προφανώς, όλοι θα βελτιωθούν, συνεπώς εξαρτάται από το τι κάνουν οι άλλοι. Αλλά, σίγουρα είμαστε στον σωστό δρόμο και κάνουμε σωστά πράγματα. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Χρειαζόμαστε χρόνο και δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα σε μία νύχτα.

Ο Sebastian έδειξε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά εξαρτάται από την πίστα, διότι αυτή μπορεί να είναι καλύτερη για μία ομάδα και μετά τα πράγματα μπορεί ν’ αλλάξουν. Πρέπει να είμαστε εκεί όταν τους συμβεί κάτι ή όταν αλλάξουν οι συνθήκες, αλλά πραγματικά νιώθω ότι έχουμε την ταχύτητα να είμαστε εκεί και να τους κερδίζουμε συχνά.

GP CINA F1/2015

Όσο για τον αγώνα, ο «Iceman» παραδέχεται πως δεν μπορούσε ρεαλιστικά να πάρει κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα μετά από τις κακές κατατακτήριες το Σάββατο.

Μετά το λάθος μου, η 4η θέση ήταν το μέγιστο. Μάλλον θα μπορούσα τουλάχιστον να προσπαθήσω για να προσπεράσω τον Seb, αλλά υπήρχε ένα Αυτοκίνητο Ασφαλείας στο τέλος. Μετά το Σάββατο, τουλάχιστον κερδίσαμε κάποιες θέσεις και είχαμε ένα αρκετά καλό μονοθέσιο. Δεν είμαστε ακόμα ικανοποιημένοι. Πρέπει να τα πηγαίνουμε καλύτερα το Σάββατο για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες κι έναν πιο εύκολο αγώνα. Δεν βοηθά όταν βάζεις τον εαυτό σου σε μια πιο δύσκολη θέση για τον αγώνα, ειδικά όταν δεν είναι εύκολο να προσπεράσεις.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...