Ο πατέρας του Bianchi μιλά ξανά για τον Jules

Σχετικά άρθρα

Jules Bianchi

Η αβεβαιότητα συνεχίζει να υπάρχει γύρω από την κατάσταση της υγείας του Jules Bianchi. Ο Γάλλος, παρόλο που έχει περάσει μισός χρόνος από τον φρικτό ατύχημά του στο Ιαπωνικό Grand Prix, δεν έχει ξυπνήσει, ενώ συνεχίζει να δίνει τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του. Τα νέα για τον 25χρονο είναι ανύπαρκτα και αυτός που μιλά για τον πρώην οδηγό της Marussia είναι ξανά ο πατέρας του, Philippe.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι συνεχίζει να μάχεται με την ίδια δύναμη, όπως έκανε πάντα· πριν και μετά το ατύχημα. Καθημερινά, ο Jules κάνει έναν μαραθώνιο. Από ιατρικής άποψης, η κατάστασή του είναι σταθερή. Είναι αρκετά αυτόνομος, χωρίς σωματικά προβλήματα. Όλα του τα όργανα λειτουργούν χωρίς βοήθεια. Όμως, για την ώρα, παραμένει αναίσθητος.

Ξέρουμε ότι η αποκατάσταση ενός τέτοιου τραύματος είναι πολύ αργή. Συγκριτικά με ό,τι μας είπε ο Ιάπωνας καθηγητής που τον χειρούργησε, τα πράγματα είναι η μέρα με τη νύχτα. Όταν φτάσαμε εκεί, δεν υπήρχε καμία ελπίδα. Η κατάσταση λεγόταν ότι ήταν μη αναστρέψιμη. Έλεγαν ότι δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί αν δεν περάσει ένας χρόνος, αλλά το κάναμε σε 7 εβδομάδες, καθώς ο Jules γρήγορα άρχισε να αναπνέει μόνος του.

Τώρα, οι γιατροί μάς λένε ότι δεν μπορούν να παρέμβουν κάπου συγκεκριμένα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Jules νιώθει μια σταθερή παρουσία στο πλευρό του. Και αυτό το κάνουμε κάθε μέρα. Ακόμα και η Γερμανίδα κοπέλα του, η Gina, ζει εδώ τώρα. Κάποιες φορές είναι πιο ενεργός και μας σφίγγει το χέρι. Δεν ξέρουμε αν είναι πραγματική αντίδραση ή αντανακλαστική.

Το σύμπαν κατέρρευσε για εμάς στις 5 Οκτωβρίου. Τέτοια ατυχήματα είναι πιο δύσκολα και από θάνατο. Ζούμε καθημερινά ένα βασανιστήριο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που τον σκέφτονται. Θα δώσουμε περισσότερα νέα όταν υπάρχουν, καλά ή άσχημα.

Ο πατέρας του είναι δυσαρεστημένος με την έρευνα της FIA γύρω από το ατύχημα και λέει γι’ αυτό.

Ήταν μια εσωτερική έρευνα. Δεν έχω να πω κάτι νέο. Πολύ καλοί άνθρωποι που συμμετείχαν στην έρευνα τώρα υπερασπίζονται τον Jules. Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος, θα πρέπει να πληρώσει κάποια μέρα. Είμαι πολύ αναστατωμένος για να μιλήσω γι’ αυτό. Προτιμώ να συγκεντρώσω την ενέργειά μου γύρω από τον Jules τώρα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα