Το νέο Audi A4 θα είναι σαν αυτό που βλέπεις [Renderings]

Σχετικά άρθρα

2016 Audi A4 rendering (1)

Πριν από 15 ημέρες είδαμε μερικές φωτογραφίες του νέου Audi A4 και ο Julien Jodry του Γαλλικού Auto Moto, έπαιξε μαζί τους, δημιουργώντας μερικές ολοκληρωμένες renderings φωτογραφίες του νέου A4. Τα φώτα διαθέτουν ενσωματωμένα LED, με την εξάγωνη μάσκα να δείχνει μεγαλύτερη από αυτή που διαθέτει η τωρινή γενιά του μοντέλου.

2016 Audi A4 rendering (3)

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο επιλογέα ταχυτήτων και νέα κεντρική κονσόλα όπου φιλοξενείται η αναδυόμενη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όπως επίσης και τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος και του κλιματισμού. Θα διαθέτει head-up display καθώς και μία ενσωματωμένη στον κεντρικό καθρέπτη ψηφιακή οθόνη.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έχοντας περίπου τις ίδιες διαστάσεις με το τωρινό μοντέλο ενώ το βάρος θα μειωθεί αισθητά, κατά 50 με 100 κιλά, χάρη στην πλατφόρμα MLB Evo. Το Α4, θα είναι διαθέσιμο ως sedan, coupe, cabrio, Sportback και Allroad με την Audi να το εξοπλίζει και με τα αμιγώς LED φωτιστικά σώματα της.

2016 Audi A4 rendering (2)

Θα εξοπλίζεται με αυτούς τους κινητήρες, με το νέο RS4, να μην θα φορά τον V8 4,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα, αλλά έναν νέο turbo V6, λογικά τον 3,0-λίτρων που θα παράγει περισσότερα από 450 άλογα. Επίσης το νέο A4 θα εφοδιάζεται και με το νέο e-quattro σύστημα της Audi.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...