Νέα, ισχυρή υποψηφιότητα για την κατηγορία «πιο ηλίθιος κλέφτης στην ιστορία»

Σχετικά άρθρα

Donnie Jaydon Terry

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει, και ο πανίβλακας εκείνος κλέφτης του κόκκινου Audi S4 κινδυνεύει να χάσει τη θέση που κατέχει ως ο πιο ηλίθιος στην ιστορία. Η απειλή έρχεται από την πολιτεία της Alabama, και συγκεκριμένα από τον τύπο που βλέπεις στη φωτογραφία.

Ας δούμε τα πράγματα από την αρχή: Κάποιος κάτοικος στο Pinson, κάλεσε την αστυνομία όταν ένας άνδρας έκανε διάρρηξη στο φορτηγό που βρισκόταν έξω από το σπίτι του. Ναι, ο διαρρήκτης ήταν αυτός που βλέπεις παραπάνω, ο οποίος, όμως, τράπηκε σε φυγή όταν το θύμα άρχισε να τον κυνηγά.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και ξεκίνησε να ερευνά την περιοχή, προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην σύλληψη του κλέφτη. Στο σημείο βρισκόταν ένα αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είναι κλεμμένο. Μπαίνουν, λοιπόν, μέσα, ψάχνουν το GPS, πηγαίνουν στην κατηγορία «σπίτι», πατάν τη διεύθυνση που ήταν αποθηκευμένη και μάντεψε: το αυτοκίνητο τούς οδήγησε στο σπίτι του κλέφτη!

Σωστά κατάλαβες, ο κλέφτης του αυτοκινήτου ήταν ο ίδιος και είχε αποθηκεύσει στο GPS τη διεύθυνση του σπιτιού του! Ο 18χρονος, ονόματι Donnie Jaydon Terry, φυσικά συνελήφθη, παραμένει στην φυλακή, ενώ πρέπει να καταβάλει $20.300 ως πρόστιμο για τις πράξεις του.

ΠηγήAl

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...