H DS θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του Wild Rubis στη Σαγκάη

Σχετικά άρθρα

Citroen DS Wild Rubis Concept (2)

Ακριβώς πριν δύο χρόνια και στην έκθεση της Σαγκάη, η Citroen είχε παρουσιάσει το DS Wild Rubis Concept, και στην αντίστοιχη φετινή, που ανοίγει τις πύλες της την επόμενη Δευτέρα θα δούμε την έκδοση παραγωγής του SUV της ανεξάρτητης, πλέον, DS.

citroen-ds-wild-rubis-concept-21

Με την γαλλική εταιρία να έχει επικεντρώσει σχεδόν την καθολική προσοχή της στην αστραπιαία αυξανόμενη αγορά της Κίνας, είναι αδιανόητο να μην έχει ένα SUV στη γκάμα της, με την έκδοση παραγωγής του DS Wild Rubis να μην είναι ακόμη γνωστό αν θα πωλείται στην Ευρώπη. Το νέο μοντέλο, μετά το DS5 και DS 5LS, θα είναι το τρίτο που θα κατασκευάζεται από το τοπικό εργοστάσιο στη πόλη Shenzhen.

Στις αντιπροσωπείες της Κίνας θα βρίσκεται από το τέλη του τρέχοντος έτους, με την έμπνευση του να προέρχεται από το αντίστοιχο πρωτότυπο. Εκτός από αυτό, δεν έχουμε άλλες τεχνικές πληροφορίες για το μοντέλο, ούτε και πως θα ονομαστεί.

Τέλος, το premium παρακλάδι της γαλλικής εταιρίας θα έχει στο περίπτερό της στη Σαγκάη και το DS 5LS R, ένα υψηλών επιδόσεων concept, που είχε παρουσιαστεί πέρυσι.

ΠηγήCitroen

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Ανακαλούνται 12.180 Citroen C3 και DS3 στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

12..182 Citroen C3 και DS3 παραγωγής ετών 2009 ως και 2017 ανακαλούνται στην Ελλάδα, εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων της Takata. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, τα χημικά...