Τα νέα Citroen Berlingo, Peugeot Partner και Opel Combo το 2018

Σχετικά άρθρα

Citroen Berlingo 2015 (2)

Η GM και η PSA Peugeot Citroen ανακοίνωσε πως τα νέα Citroen Berlingo, Peugeot Partner και Opel Combo θα βγουν στην αγορά το 2018 και όλα θα μοιράζονται την ίδια LCV πλατφόρμα της PSA. Η κατασκευή τους θα γίνεται στο εργοστάσιο της PSA στο Vigo της Ισπανίας με τα μοντέλα να διαφοροποιούνται μόνο εμφανισιακά.

Η PSA και η GM έχουν συμφωνήσει τρία κοινά έργα και εκτός από τα παραπάνω, οι δύο όμιλοι θα κατασκευάσουν από κοινού B-segment MPV αυτοκίνητα στο εργοστάσιο της GM στη Σαραγόσα και C-segment crossover στο εργοστάσιο της PSA στο Σοσό της Γαλλίας.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η επόμενη γενιά μικρών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων των PSA Peugeot Citroën και General Motors θα κατασκευάζεται στο Vigo, στην Ισπανία

Η PSA Peugeot Citroën (PSA) και η General Motors (GM) ανακοίνωσαν ότι στο πλαίσιο της υπάρχουσας συνεργασίας τους, η επόμενη γενιά μικρών, ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (B-LCV) και των δύο εταιριών θα κατασκευάζεται στο Ισπανικό εργοστάσιο της PSA στο Vigo.

Τα οχήματα θα αντικαταστήσουν τα μοντέλα Citroën Berlingo, Peugeot Partner και Opel/Vauxhall Combo. Αυτά θα βασίζονται στην τελευταία αρχιτεκτονική LCV της PSA. Τα πρώτα οχήματα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2018.

Η συμμαχία μεταξύ PSA και GM βασίζεται σε μία ισορροπημένη προσέγγιση. Τα μοντέλα και των δύο κατασκευαστών θα διαφοροποιούνται σύμφωνα με τα στυλιστικά πρότυπα της αντίστοιχης μάρκας τους.

Αυτό το πρόγραμμα είναι το τρίτο από τρία κοινά projects, που υπογράφηκαν και από τους δύο εταίρους σε συμφωνία το Δεκέμβριο του 2013. Τα υπόλοιπα projects περιλαμβάνουν την παραγωγή B-MPV (πολυχρηστικών οχημάτων κατηγορίας B) στο εργοστάσιο της GM στη Zaragoza, Ισπανία και C-CUV (crossover utility vehicles κατηγορίας C) στο εργοστάσιο της PSA στο Sochaux, Γαλλία.

Σχετικά με τη General Motors

Η General Motors Co. (NYSE:GM, TSX: GMM) και οι εταίροι της παράγουν οχήματα σε 30 χώρες και η εταιρία κατέχει κορυφαίες θέσεις στις παγκοσμίως μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αυτοκινητιστικές αγορές. Η GM, οι θυγατρικές και οι κοινοπραξίες της πωλούν οχήματα υπό τις μάρκες Chevrolet, Cadillac καθώς και Baojun, Buick, GMC, Holden, Isuzu, Daewoo, Jiefang, Opel, Vauxhall και Wuling. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία και τις θυγατρικές της, όπως η OnStar, παγκόσμιος ηγέτης σε υπηρεσίες ασφάλειας, προστασίας και πληροφορικής στο χώρο του αυτοκινήτου, διατίθενται στο σύνδεσμο http://www.gm.com.

Σχετικά με την PSA Peugeot Citroën

Με τις τρεις παγκοσμίως διάσημες μάρκες, Peugeot, Citroën και DS, η PSA Peugeot Citroën πούλησε 3 εκατομμύρια οχήματα σε όλο τον κόσμο το 2014. Η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων στην Ευρώπη, η PSA Peugeot Citroën κατέγραψε πωλήσεις και έσοδα 54 δις ευρώ το 2014. Το Group επιβεβαιώνει την κορυφαία θέση του στην Ευρώπη στις εκπομπές CO2 , με μέσες εκπομπές 110,3 g CO2/km το 2014. Η PSA Peugeot Citroën έχει παρουσία με δραστηριότητες πωλήσεων σε 160 χώρες. Επίσης εμπλέκεται σε χρηματοδοτικές δραστηριότητες (Banque PSA Finance) και αυτοκινητιστικό εξοπλισμό (Faurecia).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το σύνδεσμο www.psa-peugeot-citroen.com

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Επίσημο: Νέο Opel Frontera

Λίγες ημέρες μετά την διαρροή, η Opel παρουσίασε το νέο Frontera. Πρόκειται για ένα μικρό B-SUV που αντικαθιστά το Crossland και θα προσφέρεται με...