Hamilton: Δεν ζητάω θέση Νο.1 όπως θα έκανε ο Alonso ή θα έχει ο Vettel

Σχετικά άρθρα

hamilton-alonso-vettel

Το νέο συμβόλαιο του Βρετανού πρωταθλητή με την Mercedes δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και σύμφωνα με τον ίδιο, απομένει ένα ελάχιστο ποσοστό για να γίνει αυτό. Με τις υπογραφές να καθυστερούν, παρότι αρχικά οι δυο πλευρές είχαν τονίσει πως όλα θα τελείωναν γρήγορα, προέκυψαν φήμες που ήθελαν τον Hamilton να ζητά Νο.1 στάτους μέσα στην Γερμανική ομάδα. Ο Βρετανός απέρριψε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, πετώντας τα καρφιά του προς τους Alonso και Vettel.

Δεν έχω ποτέ, μα ποτέ, ζητήσει το Νο.1 σε ρήτρα (του συμβολαίου). Ο Sebastian θα το έχει αυτό. Ο Fernando πάντα το ζητά αυτό. Εγώ δεν το ζήτησα ποτέ.

Θέλω να νικήσω τον τύπο, στα καλύτερά του, δίπλα μου και τότε θα ξέρω πού βρίσκομαι. Ποτέ δεν ήθελα να δέσω τα χέρια κάποιου πίσω από την πλάτη του και να τον κερδίσω και να είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι εδώ θα ήταν ευχαριστημένοι με κάτι τέτοιο, αλλά αυτός δεν είμαι εγώ.

Εδώ και καιρό, ο Ron Dennis έχει αποκαλύψει πως ο Alonso δεν ζήτησε τίποτε περισσότερο από ισότητα στο νέο του συμβόλαιο, με τον Maurizio Arrivabene της Ferrari να δηλώνει πως τα team-orders έλαβαν τέλος για την ομάδα του, και ίσως οι δυο οδηγοί να θέλουν να απαντήσουν στα λεγόμενα του πρωταθλητή.

Hamilton-Wolff

Επιστρέφοντας στο συμβόλαιο του Hamilton, και ο Toto Wolff επιμένει πως ο οδηγός του δεν ζητάει το Νο.1 για να παραμείνει, κάτι που είναι αντίθετο και με την συνολική στάση της ομάδας. Ο Αυστριακός θεωρεί πως η καθυστέρηση που παρατηρείται οφείλεται σε διαδικαστικά θέματα, τα οποία θα λυθούν τις επόμενες ημέρες, το πολύ λίγες εβδομάδες.

Αυτή δεν είναι η περίπτωση (για το Νο.1) και δεν θα ζητήσει την εν λόγω ρήτρα, διότι αυτό δεν είναι κάτι που κάνουμε (σαν ομάδα) και νομίζω ότι εκτιμά το πως διαχειριζόμαστε την ομάδα και το ότι δίνουμε στους δύο οδηγούς μας καθεστώς ισότητας.

(Το συμβόλαιο) Έχει φτάσει στις λεπτομέρειες. Έχουμε συζητήσει και διαπραγματευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε διευθετήσει τους βασικούς όρους εδώ και μερικούς μήνες και αυτό που απομένει είναι το πινγκ-πονγκ μεταξύ των δικηγόρων. Όμως, έτσι είναι η κανονική διαδικασία.

Θα ήθελα πραγματικά να διευθετήσουμε το θέμα τις επόμενες μέρες ή μερικές εβδομάδες, χωρίς να θέσουμε τους εαυτούς μας υπό πίεση, γιατί έχουμε μια εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες και απλά να βάλουμε το υπογεγραμμένο συμβόλαιο στο συρτάρι.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα