Spy Photos: Audi A4 Avant για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

Audi A4 Avant 2016 Spy Photos (2)

Έχουμε δει, το πως θα μοιάζει το νέο Audi A4 και τώρα, για πρώτη φορά βλέπουμε φωτογραφίες από την Avant έκδοση του. Σε σχέση με την sedan έκδοση, εκτός από τον πίσω τρίτο όγκο, υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα και ράγες οροφής.

Το Audi A4 Avant θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016, έχοντας περίπου τις ίδιες διαστάσεις με το τωρινό μοντέλο ενώ το βάρος θα μειωθεί αισθητά, κατά 50 με 100 κιλά, χάρη στην πλατφόρμα MLB Evo. Το Α4, θα είναι διαθέσιμο ως sedan, coupe, cabrio, Sportback και Allroad με την Audi να το εξοπλίζει και με τα αμιγώς LED φωτιστικά σώματα της.

Audi A4 Avant 2016 Spy Photos (3)

Θα εξοπλίζεται με αυτούς τους κινητήρες, με το νέο RS4, να μην θα φορά τον V8 4,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα, αλλά έναν νέο turbo V6, λογικά τον 3,0-λίτρων που θα παράγει περισσότερα από 450 άλογα. Επίσης το νέο A4 θα εφοδιάζεται και με το νέο e-quattro σύστημα της Audi.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...