Δημοπρατείται μία Toyota Supra από το Fast & Furious

Σχετικά άρθρα

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_1

Θυμάσαι την πορτοκαλί Toyota Supra που οδηγούσε ο Paul Walker στο πρώτο Fast and Furious; Ε λοιπόν αυτό ακριβώς το αυτοκίνητο, δημοπρατείται στην επερχόμενη διοργάνωση της Mecum’s που θα διεξαχθεί στις 12-17 Μαίου.

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_3

Πρόκειται για μία Toyota Supra του 1993 που εκτελούσε χρέη stunt car στην ταινία. Έχει βελτιωθεί από τον Eddie Paul και το The Shark Shop στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Εξωτερικά, εκτός από το έντονο πορτοκαλί χρώμα και τα άφθονα αυτοκόλλητα, την παράσταση κλέβει το bodykit της Bomex και η ευμεγέθης αεροτομή της APR. Οι ζάντες είναι της Dazz και είναι ντυμένες με ελαστικά της Yokohama.

fast-and-furious-toyota-supra-stunt-car-will-go-on-auction-photo-gallery_9

Μηχανικά, ας πούμε ότι το αυτοκίνητο είναι “all show and no go”… Η ανάρτηση έχει ενισχυθεί, τα καθίσματα είναι νέα και έχει τοποθετηθεί και roll cage αλλά κάτω από το καπό δεν βρίσκεται ο “καλός” 2JZ-GTE αλλά ο πιο αδύναμος αδερφός του, 2JZ-GE που αποδίδει 220 άλογα και συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Βέβαια, επειδή μιλάμε για F&F, έχουν τοποθετηθεί και δύο νιτρομπουκάλες της Holley Performance.

ΠηγήMecum

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα