Ένας αισθητήρας χάλασε τον αγώνα του Massa στο Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

_X0W2257

Πριν καν σβήσουν τα κόκκινα φώτα στην έρημο του Μπαχρέιν, ο Felipe Massa είδε να χάνονται οι ελπίδες του για έναν καλό τερματισμό. Η FW37 του Βραζιλιάνου αντιμετώπισε πρόβλημα με κάποιον αισθητήρα, μετατρέποντας την έκτη θέση στο grid, σε εκκίνηση από το pitlane. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην αρχή του αγώνα στην στροφή 4, ο Pastor Maldonado θέλησε να δει από κοντά το πίσω μέρος της Williams, τραυματίζοντας το μονοθέσιο του Massa.

Ήταν μια απογοητευτική ημέρα για μένα, καθώς έπρεπε να ξεκινήσω από το pitlane. Το αυτοκίνητο δυσκολεύτηκε να πάρει μπροστά και μόλις άρχισε ο αγώνας είχα πολλές θέσεις για να αναπληρώσω.

Έπειτα από μερικούς γύρους, στη στροφή 4, ο Maldonado έπεσε στο πίσω μέρος του μονοθεσίου μου και κατέστρεψε κάτι. Από τότε πραγματικά δυσκολεύτηκα με το πίσω μέρος και το αυτοκίνητο ήταν πολύ δύσκολο στην οδήγηση. Ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά ένα βαθμός είναι καλύτερος από το τίποτα.

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ, τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα, με έναν μαχητικό Bottas να χρησιμοποιεί όλα τα κόλπα του και να κρατά την τέταρτη θέση από τον Sebastian Vettel.

_SBL8226

Είμαι ευχαριστημένος με τον αγώνα και χαρούμενος με την τέταρτη θέση, αλλά ήταν πραγματικά κρίμα για την ομάδα που ο Felipe είχε πρόβλημα στην αρχή. Για εμένα ήταν ένας μοναχικός αγώνας, αλλά οι τελευταίοι 20 γύροι ήταν πολύ σκληροί.

Ο Sebastian ήταν ταχύτερος από ό,τι εγώ και έκλεισε γρήγορα τη διαφορά, αλλά η μάχη ήταν πραγματικά διασκεδαστική. Γνωρίζω μερικά κόλπα που μπορούν να βοηθήσουν στην άμυνα και όλα δούλεψαν σήμερα, οπότε είμαι ευτυχής που κέρδισα αυτή τη μάχη.

Επομένως, ο Rob Smedley έμεινε με ανάμικτα συναισθήματα από τον χθεσινό αγώνα, κρατώντας το θετικό, που είναι η διατήρηση της τρίτης θέσης από την Williams και επιδιώκοντας αναβαθμίσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ήταν ένας αγώνας με δύο διαφορετικά κομμάτια για εμάς. Ο Felipe είχε ένα πρόβλημα με τον αισθητήρα στο grid και δυσκολευτήκαμε να επιστρέψουμε από αυτό. Στο τέλος, οδήγησε έναν εξαιρετικό αγώνα, για να αντεπιτεθεί και να φέρει το αυτοκίνητο στον τερματισμό με ένα βαθμό.

Ο Valtteri είχε ένα πολύ καλό αγώνα, καθώς καταφέραμε να επωφεληθούμε από το λάθος του Vettel, και έκανε εξαιρετική δουλειά για να κρατήσει πίσω του τη Ferrari. Συνολικά, οι στόχοι επιτυγχάνονται από πλευράς της θέσης μας στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να εξελίξουμε το πακέτο μας πιο γρήγορα, για να πιάσουμε τα αυτοκίνητα που βρίσκονται μπροστά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...