Ο τύπος με τη LaFerrari γράφει στο Nurburgring χρόνο 7:29 με την Ferrari 458 Speciale του

Σχετικά άρθρα

408805

O powerslide lover είναι o τύπος που πήγε τη LaFerrari του εξαιρετικά γρήγορα στο Spa και στο Nurburgring, με αποτέλεσμα να “τελειώσει” τα τακάκια του ιταλικού hypercar στα μέσα του γύρου της γερμανικής πίστας.

Εκτός από τη LaFerrari έχει πολλά άλλα ενδιαφέροντα αυτοκίνητα στο γκαράζ του, μεταξύ άλλων ένα Audi RS6 Avant με 700 άλογα και μια Ferrari 458 Speciale. Με την τελευταία πήγε πάλι στην πράσινη κόλαση και κατά τη διάρκεια ενός track day, με τη πίστα να έχει μειωμένη κίνηση έγραψε έναν ολόκληρο γύρο σε χρόνο 7:29.

Ο χρόνος είναι εντυπωσιακός, καθώς όπως θα δεις ούτε απόλυτα συγκεντρωμένος είναι, ενώ έχει ένα χοντρό (όπως τον αποκαλεί) συνεπιβάτη, συν του ότι είναι ένας απλός θνητός με πολλά λεφτά και μεγάλη λατρεία στα γρήγορα αυτοκίνητα και όχι κάποιος επαγγελματίας οδηγός. Ένα είναι σίγουρο, ότι χαίρεται κάθε χιλιόμετρο της πίστας και κάθε δυνατότητα του ιταλικού supercar. Enjoy!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...