Η McLaren σκέφτεται μία σκληροπυρηνική 570S GT4

Σχετικά άρθρα

McLaren-570S-Coupe-4

Με την Porsche να ετοιμάζει μία αγωνιστική έκδοση της Cayman και παρόμοιες φήμες να ακούγονται και για την Mercedes και την AMG GT, είναι λογικό τις ίδιες επιλογές να σκέφτεται και η McLaren.

Η Αγγλική εταιρία, όπως και οι δύο Γερμανικές που προανέφερα, εξετάζει το ενδεχόμενο παραγωγής μίας αγωνιστικής έκδοσης της 570S που θα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της GT4 κατηγορίας. Γιατί GT4; Γιατί η McLaren πιστεύει ότι είναι μία πιο προσιτή προς τον λεγόμενο “gentleman driver”, δηλαδή τον ερασιτέχνη οδηγό αγώνων, από την σαφώς πιο ανταγωνιστική και κατά συνέπεια πιο ακριβή, GT3 κατηγορία.

Το εξετάζουμε και κοιτάμε πώς ταιριάζει με την στρατηγική μας από την F1 και προς τα κάτω. Πρέπει να μπορούμε να το κάνουμε σε μία τιμή που θα έχει νόημα τόσο για εμάς, όσο και για τους πελάτες μας.

Δήλωσε πηγή εντός της McLaren. Η εταιρία δεν έχει αποκλείσει όμως ούτε την επιστροφή στο Le Mans… μακροπρόθεσμα μιλώντας. Όπως είπε η ίδια πηγή, “οι προσδοκίες για εμάς θα είναι σημαντικές οπότε αν η McLaren επιστρέψει στο Le Mans, θα είναι την κατάλληλη στιγμή και με το κατάλληλο αυτοκίνητο”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...