Πωλείται μια σπάνια Ferrari 575M Superamerica για μισό εκάτ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

remote.jpg

Η Ferrari παρουσίασε το 2005 την 575M Superamerica, που δεν ήταν τίποτα άλλο από την ανοιχτή έκδοση της 575M Maranello. Το εντυπωσιακό της στοιχείο ήταν η γυάλινη ηλεκτροχρωματική οροφη, που μέσω ενός μηχανισμού μπορούσε να αναδιπλωθεί κατά 180 μοίρες. Τα χαρακτηριστικά αυτά εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο παραγωγής. To σχέδιο της οροφής το είχαμε δει σε ένα concept της Alfa Romeo το 2001, την Vola by Leonardo Fioravanti.

remote.jpg (5)

Η Superamerica χρησιμοποιεί έναν 5,7-λίτρων V12 κινητήρα, απόδοσης 540 ίππων και η Ferrari έλεγε ότι ήταν το πιο γρήγορο cabrio στο κόσμο, καθώς η τελική του ταχύτητα έφτανε τα 320 χλμ/ώρα.

remote.jpg (28)

Συνολικά από το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας βγήκαν 559 Superamerica (με την μια να έχει καταστραφεί στην Ελλάδα), με την συγκεκριμένη να έχει διανύσει 6.600 χλμ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτει αρκετά πλούσιο εξοπλισμό. Η σπανιότητα του μοντέλου αντικατοπτρίζεται στην τιμή που ζητάει ο ιδιοκτήτης, καθώς την κοστολογεί για 499.000 δολάρια (€460.000).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...