O James May κλείνει την πόρτα στο BBC: “Δεν νοείται Top Gear χωρίς τον Clarkson”, με τον παραγωγό του Top Gear να παραιτείται

Σχετικά άρθρα

james may

Ο James May αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις μαγειρικές του ικανότητες στο YouTube και να μιλήσει για το μέλλον του στο Top Gear. Μιλώντας στον Guardian ο May ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συμμετέχει σε ένα Top Gear, στο οποίο δεν θα βρίσκεται ο Jeremy Clarkson. Μεταξύ αυτών που δήλωσε, είπε:

Πρέπει να είμαστε και οι τρεις μας. Εγώ και ο Hammond με κάποιον άλλον στον ρόλο του Jeremy, δεν μπορεί να λειτουργήσει. Το Top Gear χωρίς τον Clarkson θα είναι κουτσό. Δεν πιστεύω πως είναι τόσο ανόητοι (στο BBC) για να το δοκιμάσουν.

Ωστόσο άφησε την πόρτα μισανοικτή στο BBC λέγοντας πως αν στο μέλλον, όταν όλα αυτά που έχουν συμβεί ανήκουν στο παρελθόν και ο Clarkson και ο Hammond γυρίσουν στο BBC και κάνουν το Top Gear, μια άλλη εκπομπή αυτοκινήτου ή κάτι διαφορετικό, τότε θα μπορούσε να γυρίσει και αυτός. Μάλιστα τόνισε πως ο Clarkson δεν απολύθηκε από το BBC, όπως εσφαλμένα πιστεύουν μερικοί, απλώς δεν ανανεώθηκε η σύμβαση του.

Ο 52-χρονος May ρωτήθηκε και για τα γραφόμενα/λεγόμενα του Clarkson πως θα γυρίσουν με νέα εκπομπή σε άλλο κανάλι, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε γίνει, αλλά είναι δύσκολο, μιας και για τουλάχιστον έναν παρουσιαστή, υπήρχε ρήτρα σε παλαιότερη σύμβαση του.

Τέλος δήλωσε πως αν το BBC ζητήσει τη βοήθεια του, για τα τελευταία τρία επεισόδια της 22ης σεζόν που θα προβληθούν κάποια στιγμή το καλοκαίρι, είναι πρόθυμος να συμμετάσχει στα γυρίσματα.

Στις σχετικές ειδήσεις, αυτό που ήδη ξέραμε, πλέον είναι και επίσημο, με τον παραγωγό του Top Gear, Andy Wilman να παραιτείται από το BBC.

ΠηγήThe Guardian

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...