O μποξέρ Floyd Mayweather έχει αγοράσει περισσότερα από 100 αυτοκίνητα από την ίδια αντιπροσωπεία

Σχετικά άρθρα

floyd-mayweather

Το έχουμε καταλάβει πλέον πολύ καλά πως ο μποξέρ Floyd Mayweather, ζει μια υπερπολυτελής ζωή, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση σε πανάκριβα αυτοκίνητα όπου ανάμεσα τους υπάρχουν δύο Bugatti Veyron, μια Bugatti Veyron Gran Sport, δύο Ferrari 458 Spider, μια Lamborghini Aventador, μια Porsche 911 Turbo S, μια McLaren 650S, μια Ferrari 599 GTB Fiorano, μια Ferrari Enzo, μια Bentley Mulsanne, και αρκετές Rolls Royce. Μην ξεχνάς πως έχει και ένα ιδιωτικό jet για να ταξιδεύει όπου θέλει, όποτε το θέλει.

https://youtu.be/Ii0kMWMYVlA

Σε πρόσφατη συνέντευξη του (άνωθεν) δήλωσε πως σχεδόν ποτέ δεν οδηγεί την εκπληκτική συλλογή αυτοκινήτων του αξίας 15+ εκατ. δολαρίων, αφήνοντας τα αυτοκίνητα κλεισμένα σε κάποιο από τα γκαράζ της έπαυλης του. Αναρωτιέσαι από που αγοράζει όλα τα αυτοκίνητά του; Από μόνο μια αντιπροσωπεία θα σου πω, την Towbin Motorcars στο Λας Βέγκας, από την οποία έχει αγοράσει 100 αυτοκίνητα. Εκπρόσωποι της αντιπροσωπείας δήλωσαν πως το κατάστημά τους είναι μονίμως ανοικτό για τον Mayweather, 24 ώρες το 24ωρο, μιας και αν ο μποξέρ θελήσει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο στις 3 το πρωί, η αντιπροσωπεία θα είναι ανοικτή για να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

ΠηγήUSA Today

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...