7χρονο αγόρι με λευχαιμία κερδίζει βόλτα με Bugatti Veyron Vitesse

Σχετικά άρθρα

Child Bugatti Ride

Ο Jack Sims είναι μόνο ένα ελάχιστο δείγμα για παιδάκια που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Michael είναι μόλις επτά ετών και ήταν εξαιρετικά άτυχος, καθώς χτυπήθηκε από την λευχαιμία. Για τα παιδιά αυτά, υπάρχουν μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί, όπως το Make-A-Wish, που φροντίζουν να πραγματοποιούν ευχές παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Michael ήθελε να βρεθεί μέσα σε γρήγορα αυτοκίνητα και να κάνει βόλτα με μία Bugatti. Η αντιπροσωπεία Park Place στο Dallas των ΗΠΑ, σε συνεργασία με το Make-A-Wish και την Bugatti, έκανε πραγματικότητα την ευχή του μικρού αγοριού. Αφού κάθισε μέσα σε κάποια πανάκριβα αυτοκίνητα της αντιπροσωπείας, σειρά είχε το κάθισμα του οδηγού της Veyron Grand Sport Vitesse.

Στη συνέχεια, ο οδηγός της γαλλικής εταιρείας, Butch Leitzinger, έκανε βόλτα τον μικρό, ο οποίος αδυνατούσε να κρύψει τα συναισθήματα μεγάλης χαράς. Αξίζουν πολλά μπράβο στο Make-A-Wish, την αντιπροσωπεία Park Place και φυσικά στην Bugatti!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...