Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το Tesla Roadster 3.0

Σχετικά άρθρα

Green-Tesla-Roadster

Ο Elon Musk με νέο tweet του ανακοίνωσε πως το Tesla Roadster 3.0 θα ξεκινήσει εμπορική πορεία πιθανώς από τον ερχόμενο Αύγουστο, μιας και στα τέλη του Ιούλη θα έχουν ολοκληρωθεί οι επικυρώσεις ασφαλείας.

Το ανανεωμένο Roadster, το Roadster 3.0 όπως το ονόμασε η Tesla, παίρνει τρεις βελτιώσεις. Αρχικά η μπαταρία του έχει αναβαθμιστεί και φτάνει τα 70 kWh, προσφέροντας 31% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τις προηγούμενες μπαταρίες. Στη συνέχεια η Tesla έχει βελτιώσει αεροδυναμικά το Roadster, μειώνοντας τον αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας από το 0,36 Cd σε 0,31 Cd, και τέλος, μείωσε την αντίσταση κύλισης, τοποθετώντας νέα ελαστικά, από τα 11 κιλά/τόνο, σε 8,9 κιλά/τόνο. Το Roadster 3.0 θα έχει αυτονομία μεγαλύτερη των 640 χλμ, με το αυτοκίνητο να εξοπλίζεται και με ενημερωμένο λογισμικό διαχείρισης του κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...