Μόνο μικρής κλίμακας αναβαθμίσεις θα παρουσιάσει η Toro Rosso μέσα στην χρονιά

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Bahrain - Qualifying

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η Toro Rosso θα κινηθεί σε διαφορετικό μονοπάτι σε σχέση με τον ανταγωνισμό, σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του μονοθεσίου της. Η μικρή ομάδα της Red Bull άλλαξε το ρύγχος της STR10 στο τελευταίο χειμερινό τεστ, παρουσιάζοντας ένα σχεδόν νέο μονοθέσιο, και ο Carlos Sainz Jr μας κάνει γνωστό μέσα από δηλώσεις του, πως η ομάδα δεν σκοπεύει να παρουσιάσει άλλο, εξίσου σημαντικό, πακέτο αναβαθμίσεων.

Προφανώς και φέρνουμε μερικές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, αλλά όχι πολλές. Η μεγαλύτερη αεροδυναμική αναβάθμιση ήταν στις τρίτες (χειμερινές) δοκιμές της Βαρκελώνης. Τώρα, κάθε πακέτο θα είναι πολύ μικρότερο. Η μεγαλύτερη βελτίωση που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι από την πλευρά του κινητήρα. Πρέπει να τον βελτιώσουμε, καθώς αυτός είναι ο τομέας από τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.

Η Toro Rosso, σε συνεργασία με την Renault, βρέθηκε στο Γκρατς της Αυστρίας, με την STR10 να δοκιμάζεται σε συνδυασμό με τον Energy F1-2015, πάνω στην κινητή πλατφόρμα προσομοίωσης της AVL.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...