Το Ιράν υπονοεί ότι θα διοργανώσει αγώνα Formula 1

Σχετικά άρθρα

GP CINA F1/2015

Ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια νέοι προορισμοί εκτός Ευρώπης εισέρχονται στο πρόγραμμα της Formula 1, κάτι που δεν αρέσει στην πλειοψηφία των οπαδών, διότι αρκετές είναι οι χώρες που φιλοξενούν τα μονοθέσια στους δημόσιους δρόμους και όχι σε κάποια όμορφη πίστα, ενώ το γεγονός ότι ευρωπαϊκές πίστες παραμένουν άπραγες, δυναμώνει ακόμα περισσότερο την απογοήτευση.

Η Ασία είναι μία ήπειρος που αρέσει στον Bernie Ecclestone, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αγώνες εκεί, και αυτό ίσως συνεχίσει να συμβαίνει. Δεν ξέρουμε αν όντως πρόκειται για υποψηφιότητα, πάντως το Ιράν είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διοργανώσει Grand Prix, στο Qeshm Island. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα λόγια του Masoud Soltanifar, που είναι αντιπρόεδρος κι επί κεφαλής Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Χειροτεχνίας και Οργανισμού για τον Τουρισμό.

Το Ιράν έχει τόσους πολλούς νέους ανθρώπους με αυξανόμενη τάση για οδήγηση. Η Formula 1 έχει σπουδαίο μέλλον στο Ιράν. Το Qeshm Island έχει τη δυναμική να γίνει ο πιο όμορφος προορισμός για τη Formula 1.

Δεν ξέρω αν υπάρχει όντως «καπνός» ή αν απλώς είναι δηλώσεις του ανέμου, πάντως, αν υπάρχει όντως κάτι, θα πρέπει ν’ αναμένουμε νέες δηλώσεις, φυσικά και από τον Ecclestone, που είναι υπεύθυνος για τέτοια θέματα.

ΠηγήIRNA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...