Spy Photos: Mercedes-Benz C-Class Coupe με μπαγκαζιέρα

Σχετικά άρθρα

415768

Η Mercedes θέλοντας να είναι 100% σίγουρη για την C-Class Coupe, που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της. Αυτή τη φορά, μια C-Class Coupe με μπαγκαζιέρα στην οροφή, πιάστηκε να γράφει χιλιόμετρα μέσα στη πόλη της Στουτγάρδης.

Το μπροστά μέρος δεν έχει διαφορές σε σχέση με την sedan έκδοση, αλλά από τη μεσαία κολόνα και πίσω συναντάμε μεγάλες αλλαγές, όπως έντονα κεκλιμένη γραμμή οροφής, λεπτά φωτιστικά σώματα και αεροτομή. Στο εσωτερικό ίσως αποκτήσει τον νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Κάτω από το καπό της θα υπάρχουν οι ίδιοι κινητήρες που συναντάμε και στη sedan έκδοση, ενώ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η κορυφαία AMG 63 έκδοση, με τον twin-turbo V8 κινητήρα της αποδίδει 476 άλογα με 650 Nm ροπής στην απλή έκδοση και 510 άλογα με 700 Nm ροπής στην C63 Coupe AMG S.

https://www.youtube.com/watch?v=qJ98IsWp2YA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...