McLaren: Δεν μπορούμε να δούμε σημαντική βελτίωση σ’ έναν μόνο αγώνα

Σχετικά άρθρα

McLaren-Honda

Βελτίωση και μόνο βελτίωση είναι το μοναδικό που υπάρχει στο μυαλό της McLaren και της Honda. Ο στόχος για το βάθρο μέχρι το τέλος της σεζόν είναι σίγουρα δύσκολος, και στη Βαρκελώνη, οι Fernando Alonso και Jenson Button θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις αναβαθμίσεις που θα έχει η βρετανική ομάδα μαζί της, ενώ το γεγονός ότι αποδίδουν όπως πρέπει στο 90%, είναι από μόνο του ενθαρρυντικό.

Η McLaren, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα που βελτιώνει το μονοθέσιό της, συνεπώς, όχι μόνο θα πρέπει να έχει ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης από τους αντιπάλους της, αλλά και να κάνει υπομονή, διότι, όπως παραδέχεται επί κεφαλής της ομάδας, Eric Boullier, είναι αδύνατο να υπάρξει τόσο μεγάλη αύξηση της ανταγωνιστικότητας σ’ ένα μόνο Grand Prix.

Ξεκινάμε τους ευρωπαϊκούς αγώνες με μία θετική σκέψη. Σίγουρα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος μέχρι να μπορείς να μάχεσαι συνεχώς για νίκες. Όμως, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την πρόοδό μας και τις προσπάθειες όλης της ομάδας – της McLaren και της Honda-, κι ελπίζουμε ότι θα βελτιωθούμε κι άλλη στην Ισπανία.

Στο κενό των 3 εβδομάδων, δουλέψαμε πολύ παραγωγικά σε όλους τους τομείς για να πετύχουμε βελτίωση στο μονοθέσιο. Ξέρουμε ότι μία αναβάθμιση δεν μπορεί να φέρει σημαντική βελτίωση, έτσι επικεντρωνόμαστε στις συνεχείς μας προσπάθειες για να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στο σασί και το power unit, όσον αφορά την αξιοπιστία και την απόδοση, βήμα με το βήμα.

Η McLaren αναμένει ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της ανταγωνιστικότητας της MP4-30 στο Μονακό, διότι είναι μία πίστα που απαιτεί αυτοπεποίθηση στην οδήγηση από τους οδηγούς, οδηγική ικανότητα, ενώ μια τόσο ιδιαίτερη διαδρομή μπορεί να κρύψει αδυναμίες του μονοθεσίου.

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...