Σίγουρος ο Wolff για «επιστροφή» του Rosberg

Σχετικά άρθρα

Rosberg-Hamilton

Ο Nico Rosberg αποτελούσε πέρυσι έναν πιο δύσκολο αντίπαλο για τον Lewis Hamilton σε σχέση με την φετινή κυριαρχία του Βρετανού. Ο Πρωταθλητής δεν έχει επιτρέψει στον Γερμανό να βρεθεί μπροστά του σε κατατακτήριες και αγώνα, κάτι που του έχει δώσει ήδη έναν αέρα 27 βαθμών από τον team-mate του.

Ο επί κεφαλής της Mercedes AMG, Toto Wolff, γνωρίζει τις ικανότητες και των δύο πιλότων, υποστηρίζοντας πως μπορεί ο Hamilton να έχει ένα πλεονέκτημα, ωστόσο είναι μικρό και ο Rosberg θα είναι ξανά όσο γρήγορος έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει.

Όταν κοιτάξετε την απόδοσή τους στις κατατακτήριες της Κίνας, για παράδειγμα, υπήρξε πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους (σ.σ. συγκεκριμένα, ήταν 42 χιλιοστά). Δεν κέρδισε κάποιος καθαρά. Αυτό ήταν ένα μικρό πλεονέκτημα του Lewis, που του επέτρεψε να κερδίσει την pole και να ελέγξει τον αγώνα. Θα ήταν διαφορετικά αν ο Nico είχε βρεθεί στην pole.

Ο Nico δε θα ήταν ένας νικητής και διεκδικητής τους πρωταθλήματος αν επέτρεπε στον εαυτό του να αποσταθεροποιείται μετά από κάποιους αγώνες. Περιμένω να επιστρέψει πλήρως. Δεν ξέρω πότε θα το κάνει αυτό, αλλά πάντα θα είναι εκεί, δεν έχω καμία αμφιβολία.

Rosberg-Wolff

Μένουν ακόμα 15 αγώνες μέχρι την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος. Παρόλο που η Mercedes έχει δείξει πως δύσκολα μπορεί να ηττηθεί από τη Ferrari, ο Wolff θεωρεί ότι η ιταλική ομάδα μπορεί να έχει μαθηματικές ελπίδες για πολύ καιρό, καθώς είναι με διαφορά ταχύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες. Όμως, παραδέχεται ότι η μάχη για την πρώτη θέση στη βαθμολογία των οδηγών έχει καθαρά ασημί χρώμα.

Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάμε μαζί με τη Ferrari. Ακόμα κι αν εμείς κάνουμε το «1-2» και αυτοί κάνουν το «3-4», θα πάμε πολύ μακριά στη σεζόν μέχρι να δούμε ποιος θα μείνει σίγουρα μπροστά για το πρωτάθλημα. Μεταξύ των Lewis και Nico, περιμένω να συνεχίσουν το ίδιο, αλλά η Ferrari δεν είναι μέρος αυτής της εξίσωσης.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...