Η Honda δεν χρησιμοποίησε “κλειδιά” για τις αναβαθμίσεις της Ισπανίας

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso on track.

Η ομάδα της McLaren-Honda ετοιμάζει αλλαγές για το Ισπανικό Grand Prix, τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του 2015, τόσο στην απόδοση του μονοθεσίου, όσο και στην εμφάνισή του. Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, η Honda θα φέρει αναβαθμισμένο κινητήρα στην Καταλωνία, με τους Ιάπωνες να έχουν αναπροσαρμόσει και τους στόχους τους για το 2015.

Σύμφωνα με το έγκυρο Autosport, η Honda δεν θα χρησιμοποιήσει κανένα από τα 9 “κλειδιά” που έχει στη διάθεσή της, στοχεύοντας στην βελτίωση της αξιοπιστίας, της οδικής συμπεριφοράς και της ποιότητας κατασκευής των μικρών εξαρτημάτων της μονάδας ισχύος. Ο Yasuhisa Arai δήλωσε συγκεκριμένα:

Το σύντομο διάλειμμα πριν από το ισπανικό GP ήταν καλό για τη Honda, ώστε να σκεφτούμε ήρεμα για το τι συνέβη κατά τους πρώτους τέσσερις αγώνες, να αναλύσουμε τι έχουμε κάνει καλά και τι όχι και τόσο καλά, και να κάνουμε τις προετοιμασίες μας ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων.

Ελπίζουμε ότι στην Ισπανία θα δούμε ένα άλλο διαδοχικό βήμα προς τα εμπρός για τη Honda, για το οποίο έχουμε ετοιμάσει αναβαθμίσεις σχετικά με την μονάδα ισχύος, ώστε να βελτιώσουμε την οδική συμπεριφορά και την αξιοπιστία. Και όπως εμείς, έτσι και η McLaren είχε δύο παραγωγικές εβδομάδες και θα φέρει περισσότερες αναβαθμίσεις για να δοκιμαστούν στην πίστα.

Είμαστε σίγουροι ότι κάθε βήμα που κάνουμε μαζί σαν μια ομάδα, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, και ελπίζω ότι κι αυτό το Σαββατοκύριακο θα αποδείξει, για άλλη μια φορά, τη συνεχόμενη πρόοδό μας.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα