Από €17.040 το Opel Adam S

Σχετικά άρθρα

Opel Adam S (2)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε πως το Adam S ξεκινά στη χώρα μας από τις 17.040 ευρώ με το όφελος απόσυρσης (€18.000 χωρίς). Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την υπόλοιπη γκάμα χάρη στο νέο bodykit, την sport ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος, τις ζάντες ελαφρού κράματος 17 (ή 18 προαιρετικά) ιντσών και τα μεγαλύτερα φρένα με τις κόκκινες δαγκάνες.

Η καμπίνα είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια με τις υπόλοιπες εκδόσεις αλλά υπάρχει ο υποψήφιος αγοραστής, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 3 καθίσματα μεταξύ των οποίων και τα Recaro Performance με Morrocana ή δέρμα nappa. Το Adam S, διαθέτει επίσης ειδικά πατάκια και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της Opel, IntelliLink, με οθόνη 7 ιντσών, Bluetooth και συμβατότητα με το Siri Eyes Free.

Opel Adam S (4)

Κάτω από το καπό, κρύβεται ο 1400άρης turbo κινητήρας, απόδοσης 150 ίππων και 220 Nm ροπής που συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Η ισχύς μεταδίδεται φυσικά στους εμπρός τροχούς και τα 100 χλμ/ώρα έρχονται από στάση σε 8,5 δευτερόλεπτα με την τελική να είναι μεγαλύτερη των 200 χλμ/ώρα. Αναλυτικά τις τιμές του Opel Adam S, τον βασικό εξοπλισμό καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μπορείς να τα βρεις εδώ.

Opel-Design-Milling-Center-295022

Στις σχετικές ειδήσεις η Opel εγκαινίασε ένα νέο κέντρο ταχείας διαμόρφωσης νέων προϊόντων στο Rüsselsheim, όπου θα παράγονται μοντέλα σχεδίασης και πρωτότυπα αυτοκίνητα του μέλλοντος. Η Opel έχει επενδύσει συνολικά πέντε εκατομμύρια ευρώ σε μηχανήματα και στον εκσυγχρονισμό των κτιρίων, με την αχεία διαμόρφωση προϊόντων να είναι μία τεχνολογική καινοτομία που μειώνει σημαντικά το χρόνο εξέλιξής τους. Μοντέλα σχεδίασης μπορούν να παράγονται σε διάφορες κλίμακες σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, επιτρέποντας την πλήρη ανάδειξη των αναλογιών και των σχεδιαστικών στοιχείων. Το ψηφιοποιημένο, πενταξονικό μηχάνημα επεξεργάζεται 60 μέτρα το λεπτό και μπορεί να δημιουργεί τα πιο περίπλοκα σχήματα με άριστη ποιότητα και κορυφαία ακρίβεια. Τα μηχανήματα μπορούν να επεξεργάζονται διάφορα υλικά όπως αλουμίνιο, plexiglas και πλαστικό με διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

High-Tech Εξοπλισμός για το Κέντρο Σχεδίασης Opel

  • Νέο κέντρο για ταχεία διαμόρφωση νέων προϊόντων εγκαινιάστηκε στο Rüsselsheim
  • Καινοτόμα concept οχημάτων μπορούν να υλοποιούνται πολύ πιο γρήγορα

Η Opel θέτει τις βάσεις για την αυτοκινητιστική σχεδίαση του μέλλοντος με καινοτόμες επενδύσεις στο Rüsselsheim. Την περασμένη εβδομάδα, ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann, ο Αντιπρόεδρος Σχεδίασης Mark Adams και ο Διευθυντής Εργασιών Σχεδίασης Richard Bolz εγκαινίασαν ένα νέο κέντρο ταχείας διαμόρφωσης νέων προϊόντων, όπου θα παράγονται μοντέλα σχεδίασης και πρωτότυπα αυτοκίνητα του μέλλοντος. Η Opel έχει επενδύσει συνολικά πέντε εκατομμύρια ευρώ σε υπερσύγχρονα μηχανήματα και στον εκσυγχρονισμό των κτιρίων.

«Η εξαιρετική σχεδίαση αποτελεί τμήμα της ουσίας της μάρκας Opel. Επενδύουμε σε τελευταίες τεχνολογίες για να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση. Έτσι θα μας δίνεται η δυνατότητα να υλοποιούμε τις δημιουργικές ιδέες μας ακόμα ταχύτερα, με μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο στοχευμένα» δήλωσε ο Dr. Neumann.

H ταχεία διαμόρφωση προϊόντων είναι μία τεχνολογική καινοτομία που μειώνει σημαντικά το χρόνο εξέλιξής τους. Μοντέλα σχεδίασης μπορούν να παράγονται σε διάφορες κλίμακες σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, επιτρέποντας την πλήρη ανάδειξη των αναλογιών και των σχεδιαστικών στοιχείων. Το ψηφιοποιημένο, πενταξονικό μηχάνημα επεξεργάζεται 60 μέτρα το λεπτό και μπορεί να δημιουργεί τα πιο περίπλοκα σχήματα με άριστη ποιότητα και κορυφαία ακρίβεια. Τα μηχανήματα μπορούν να επεξεργάζονται διάφορα υλικά όπως αλουμίνιο, plexiglas και πλαστικό με διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας.

Οι επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων πήραν μία γεύση από τις πολυάριθμες δυνατότητες που προσφέρουν τα νέα υψηλής τεχνολογίας κέντρα: Το Monza concept car, που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013, είχε περίοπτη θέση στις νέες εγκαταστάσεις.

Το Κέντρο Σχεδίασης Opel στο Rüsselsheim κουβαλά μία παράδοση 50 και πλέον χρόνων. Όντας το πρώτο του είδους του στην Ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, προσέλκυσε σχεδιαστικές αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο.

Το νέο Κέντρο είναι ένα ακόμα βήμα στην προϊοντική επέλαση μεγάλης κλίμακας της Opel με το λανσάρισμα 27 νέων μοντέλων και 17 νέων κινητήρων μεταξύ 2014 και 2018. Επόμενος σταθμός είναι το νέο Astra που θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κλείνει η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού. Με παράκαμψη θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Kλείνει άμεσα η σήραγγα "Μαλακάσι Α" της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από εξειδικευμένους δομοστατικούς, των οποίων η έκθεση...

Μείωση 8,5% στις πωλήσεις νέων ΙΧ τον Μάρτιο στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑΑ, κατά τον Μάρτιο του 2024 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 20.747 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού)...