Ο Κινέζος που διέλυσε τη LaFerrari του, πουλάει την Koenigsegg Agera R του

Σχετικά άρθρα

koenigsegg-agera-r-king-5-660x316

Είμαι σίγουρος ότι τον θυμάσαι τον νεαρό Κινέζο, που πριν λίγο καιρό τράκαρε τη LaFerrari του σε έναν αυτοκινητόδρομο της Σαγκάης. Ξέρουμε ότι ονομάζεται Qin “King” Fen, είναι 27 ετών και στο γκαράζ του μεταξύ άλλων βρίσκεται μια λευκή McLaren P1, δύο Koenigsegg Agera R, ένα G65 AMG, μια Gallardo, ενώ διαθέτει ακόμη, ένα τζετ αεροπλάνο και ένα υποβρύχιο.

koenigsegg-agera-r-king-01-660x672

Όπως καταλαβαίνεις μάλλον τα έξοδα για την επισκευή του ιταλικού ονείρου είναι αρκετά, και από τη στιγμή που έχει 2 παραδείγματα από τον σουηδικό υπερόπλο, είπε να αποχωριστεί το ένα. Η τιμή που ζητάει είναι 30 εκάτ. Yuan, κάτι που σημαίνει με σημερινή ισοτιμία περίπου 4,3 εκάτ. ευρώ, όταν μια “απλή” Agera R κοστίζει στα 26. εκάτ. Yuan. Αν σου φαίνεται υπερβολικό το ποσό (που είναι), θα σου πω ότι η φορολογία στην ασιατική χώρα είναι υπερβολικά υψηλή, καθώς μια LaFerrari κοστίζει στη Κίνα περίπου 3,1 εκάτ. ευρώ. Επίσης, είχε εξατομικεύσει την Agera R του σε μεγάλο βαθμό καθώς διέθετε ειδικό συνδυασμό χρωμάτων, διάφορα δικά του λογότυπα “King” τόσο στο εξωτερικό, όσο και στις εσωτερικές επενδύσεις.

koenigsegg-agera-r-king-3-660x487

Τέλος, να σου θυμίσω ότι τα λεφτά του να βγάζει από την επενδυτική εταιρία Shanghai Fen Rong Investment Company, όπου είναι και πρόεδρος της.

koenigsegg-agera-r-king-4-660x871

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...