15 προσωρινές κάμερες ελέγχου ταχύτητας στην Αγγλία, έκοψαν κλήσεις 6,5 εκατ. ευρώ

Σχετικά άρθρα

speed camera

15 κάμερες ελέγχου ταχύτητας που έχουν τοποθετήσει οι αρχές σε αυτοκινητόδρομους της Αγγλίας, τους τελευταίους 18 μήνες, έχουν πιάσει 77.666 οδηγούς να κινούνται άνω των ορίων ταχύτητας και να τους δίνουν κλήσεις που άγγιξαν τα 4,7 εκατ. λίρες Αγγλίας (6,5 εκατ. ευρώ).

Στον αυτοκινητόδρομο Μ54, κοντά στη πόλη Wolverhampton, 13.484 οδηγοί, πιάστηκαν να κινούνται με ταχύτητες μεγαλύτερες του ορίου ταχύτητας μέσα σε διάστημα 18 μηνών, ενώ μέσα σε διάστημα μόλις 10 εβδομάδων, 11.384 οδηγοί κινούνταν άνω των ορίων ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο M6 στο Thelwall Viaduct,.

Εκπρόσωπος των αυτοκινητοδρόμων της Αγγλίας είπε πως μια μικρή μειοψηφία οδηγών, κρίνει σκόπιμο να τρέχει, ενώ βρίσκεται σε κομμάτι του δρόμου όπου λαμβάνουν χώρα οδικά έργα, περιφρονώντας την οδική ασφάλεια, θέτοντας τους άλλους οδηγούς, αλλά και το εργατικό δυναμικό σε κίνδυνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...