Η BMW εξετάζει LMP1 πρόγραμμα για το 2017

Σχετικά άρθρα

bmw-v12-dell-le-mans-photo-492638-s-1280x782

Η σταθερά ανοδική πορεία της δημοτικότητας των αγώνων αντοχής, έφερε την Porsche και πιο πρόσφατα την Nissan στο Le Mans. Υπάρχει πιθανότητα να δούμε την BMW να επανέρχεται; Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Γερμανικού τύπου, ναι!

Η BMW έφυγε νικήτρια από το Le Mans το 1999 –βλ. V12 LMR στην κεντρική φωτογραφία– και οι τελευταίες φήμες από την Γερμανία αναφέρουν ότι εξετάζει σοβαρά ένα LMP1 πρόγραμμα που θα την δει να επιστρέφει το 2017. Στελέχη της BMW Motorsport έχουν κάνει την εμφάνιση τους και στους δύο αγώνες του World Endurance Championship φέτος και το ενδιαφέρον τους εντοπίζεται περισσότερο στα LMP1 αγωνιστικά και λιγότερο στα GTE.

Βέβαια, η χρονιά δεν είναι τυχαία και όλα θα εξαρτηθούν από την κατεύθυνση που θα πάρει το άθλημα με τους νέους κανονισμούς που θα παρουσιαστούν το 2017. Η σοβαρότητα της είδησης ενισχύεται με τις δηλώσεις του Διευθυντή της BMW Motorsport, Jens Marquardt που δεν αρνήθηκε την φημολογία ενός LMP1 προγράμματος σε αναμονή εξελίξεων, αλλά τόνισε ότι οι κανονισμοί θα πρέπει να αλλάξουν για να πάρει το πράσινο φως. Όπως λένε και οι Αγγλόφωνοι: the more, the merrier. Ή στο Ελληνικότερο, όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...