Δημοσιογράφος τρακάρει την νέα Chevrolet Camaro και η GM τον διώχνει από το event [w/video]

Σχετικά άρθρα

Crashed Chevrolet Camaro test prototype

Οι εταιρίας καθιερωμένα προσκαλούν δημοσιογράφους για την πρώτη επαφή ενός νέου μοντέλο, λίγο μετά την διαδικτυακή παρουσίαση αυτού. Έτσι και η General Motors λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της νέας Chevrolet Camaro, προσκάλεσε ορισμένους εκπροσώπους του τύπου στην Αμερική για να δοκιμάσουν την έκτη γενιά του νέου muscle car της εταιρίας.

Ένας από αυτούς ήταν ο Patrick George από το Jalopnik, του οποίου, όμως, η μέρα δεν είχε τη θετική κατάληξη, καθώς τράκαρε ένα εκ των διαθέσιμων καμουφλαρισμένων αυτοκινήτων. Για το συμβάν ο δημοσιογράφος δήλωσε:

Έκανα ένα λάθος, πήρα μια εντελώς λάθος γραμμή και φρέναρα αρκετά αργότερα απ’ότι θα έπρεπε, κάτι που προκάλεσε απίστευτη υποστροφή. Νομίζω ότι αυτό συνέβη, τελικά. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η αδρεναλίνη επηρεάζει την μνήμη σου. Πιθανόν να μην ήμουν τόσο συγκεντρωμένος όσο θα έπρεπε, καθώς προσπαθούσα να μιλάω παράλληλα και να καταγράφω τις εντυπώσεις μου.

Crashed Chevrolet Camaro test prototype

Μετά το συμβάν, τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο τόπου του ατυχήματος για προληπτικούς ελέγχους, όμως εκπρόσωπος της GM ζήτησε από τον δημοσιογράφο να φύγει από το event, με τον ίδιο να συνεχίζει λέγοντας ότι υπήρχε εξαρχής αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο του.

Μου είπαν ότι πολλοί δεν με ήθελαν εκεί εκ των πραγμάτων, και ότι το τρακάρισμα ήταν κερασάκι στη τούρτα. Η οδήγηση συνεχίστηκε χωρίς εμένα, και μείον ένα μουλάρι μιας Camaro.

Κλείνοντας, ο George πρόσθεσε στα παραπάνω λέγοντας ότι κάποιοι από την GM ήταν θυμωμένοι με το μέσο που δουλεύει επειδή δημοσίευσαν εσωτερικά έγγραφα των τεχνικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου μια μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση του. Δικαιολογίες θα πω εγώ…

ΠηγήJalopnik

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...