Ο James Hinchcliffe κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στις δοκιμές του Indianapolis 500

Σχετικά άρθρα

James Hinchcliffe crashes at Indianapolis 500 practic

Ακόμη ένα ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια των δοκιμών του φετινού αγώνα Indianapolis 500, με τον James Hinchcliffe να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο οβάλ, με το αυτοκίνητο να διαλύεται, να παίρνει φωτιά και τον οδηγό να καταλήγει στο νοσοκομείο, έχοντας έναν σοβαρό τραυματισμό, μιας και μέρος της ανάρτησης του αυτοκινήτου, διαπέρασε το σώμα του αγωνιστικού, διαπέρασε το δεξί του πόδι, τρύπησε το αριστερό και σταμάτησε στην πυελική περιοχή.

Οι γιατροί τον υπέβαλλαν σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της βλάβης, με τον 28-χρονο να αναρρώνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου σε σταθερή κατάσταση. Τις καλύτερες ευχές μας, να αναρρώσει και να γίνει σύντομα καλά.

Ανανέωση: Ο Hinchcliffe βγήκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως δεν θα χρειαστεί κάποια νέα χειρουργική επέμβαση.

https://www.youtube.com/watch?v=NlbdpXb3FSg

ΠηγήMotorsport
ΠηγήNBC Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...