Η Tata παρουσιάζει το GenX Nano

Σχετικά άρθρα

Tata-GenX-Nano-1

Η Tata, θέλοντας να αναβαθμίσει το Nano, παρουσίασε στην ινδική αγορά το GenX Nano, μια ανανεωμένη έκδοση του φθηνότερου αυτοκινήτου του κόσμου, που διαθέτει μεταξύ άλλων το Easy Shift αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο με λειτουργία Sport, ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, περισσότερη ασφάλεια, καλύτερη πίσω πόρτα, μικρές στιλιστικές αλλαγές, όπως και δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Το νέο Nano διαθέτει νέους προφυλακτήρες, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, νέα γρίλια, νέο τιμόνι, νέα διακοσμητικά και κίνηση παίρνει από τον 600 κ.εκ δικύλινδρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 38 ίππων στις 5.500 σ.α.λ με 51 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ. Έχει μέση κατανάλωση 4,2 λίτρα/χλμ και στην Ινδία ξεκινά από τις 199.000 ρούπιες (2.800 ευρώ). Η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 180 mm, με τον κινητήρα να μπορεί να συνδυαστεί και με ένα 4-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Από πλευράς ασφαλείας, το GenX Nano έχει εξοπλιστεί με ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης και ενισχυμένη δομή σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, προσφέρει καλύτερη πλαϊνή προστασία με χρήση παχύτερων στοιχείων στις πόρτες, ενώ διαθέτει και anti-roll bar για σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Ζυγίζει 765 κιλά και στον βασικό εξοπλισμό φορά ελαστικά διαστάσεων 135/70 μπροστά και 135/65 πίσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...

Ο Elon Musk πούλησε μετοχές της Tesla αξίας 3,95 δισ. δολαρίων

Μετοχές της Tesla αξίας 3,95 δισεκατομμυρίων δολαρίων πούλησε ο Elon Musk λίγες ημέρες αφότου ολοκλήρωσε την εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Musk,...