Οι εταιρίες θέλουν να πουλούν μέσω internet τα αυτοκίνητά τους

Σχετικά άρθρα

macboor air

Στην εποχή, όπου το internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, οι αυτοκινητοβιομηχανίες θέλουν να πωλούν τα μοντέλα τους μέσω αυτού. Ήδη, αρκετές εταιρίες, όπως η Hyundai, η Mercedes-Benz και η Volvo, έχουν ξεκινήσει πιλοτικά προγράμματα για να πωλούν τα αυτοκίνητα τους online στους Ευρωπαίους πολίτες. Η Volvo πούλησε και τα 1.927 XC90 First Edition αποκλειστικά μέσω internet, με αυτά να “εξαφανίζονται” μέσα σε μόλις 47 ώρες, και φυσικά χωρίς οι αγοραστές να δούνε από κοντά το αυτοκίνητο. Τώρα η Volvo, θέλει να πουλά ολόκληρη την MY2016 γκάμα της μέσω του διαδικτύου.

H Hyundai από την άλλη, εκτός του ότι πουλά τα μοντέλα της online, έχει ενστερνιστεί την ιδέα της Tesla στις Η.Π.Α, και στην Αγγλία η κορεατική εταιρία, εκθέτει τα μοντέλα της μέσα σε εμπορικά κέντρα, έτσι ώστε ο κόσμος να τα βλέπει ενώ κάνει άλλα ψώνια, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να κλείσει και κάποιο test drive.

Η Mercedes-Benz δοκιμάζει να πουλά online τα μοντέλα της στο Αμβούργο και στη Βαρσοβία, και παρότι δηλώνει πως οι Ευρωπαίοι σήμερα είναι αρκετά διστακτικοί για να ολοκληρώσουν την αγορά ενός αυτοκινήτου μέσω internet, μιας και θέλουν να το οδηγήσουν αλλά και να μιλήσουν με τους πωλητές, έχει στα πλάνα της να επεκτείνει τα σημεία όπου θα πουλά online τα αυτοκίνητά της αργότερα μέσα στο έτος.

Εσύ, θα αγόραζες σήμερα ένα αυτοκίνητο μέσω internet;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο gov.gr το ΚΤΕΟ και οι πόντοι ποινής

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά και άμεσα για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τους πόντους που έχουν λάβει στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς...

Το ΚΤΕΟ και το Point System στη ψηφιακή εποχή. Όλα τα σχετικά έγγραφα των οχημάτων στο auto.gov.gr

Σειρά νέων ψηφιακών υπηρεσιών θέτει σε λειτουργία το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπως περιγράφεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπεγράφη από τον Υπουργό...