Τι γίνεται όταν ένας πιλότος χάσει το γούρι του;

Σχετικά άρθρα

xxxx during previews to the Malaysia Formula One Grand Prix at Sepang Circuit on March 26, 2015 in Kuala Lumpur, Malaysia.

Πριν από δύο εβδομάδες ο πιλότος της Toro Rosso, Carlos Sainz Jr, έχασε το τυχερό του καπέλο. Πώς; Πολύ απλά, ενώ χαιρετούσε το Ισπανικό πλήθος δίπλα στον συμπατριώτη του, Fernando Alonso, ο οδηγός της McLaren πέταξε το καπέλο του Sainz στους θεατές, πριν προλάβει ο νεαρός οδηγός να αντιδράσει.

Το καπέλο είχε ιδιαίτερη αξία για τον Ισπανό, καθώς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο –που το φορούσε- η καριέρα του εκτοξεύτηκε. Πολλοί οπαδοί του το είχαν ζητήσει στο παρελθόν, αλλά ο οδηγός της Toro Rosso πάντα τους έδινε άλλα αναμνηστικά και ποτέ το συγκεκριμένο “γούρικο” καπέλο του.

Κάνε τα πάντα για να το βρεις.

…ήταν τα λόγια του Sainz στον μάνατζέρ του, Borja Ortiz-Echague, ο οποίος του το έδινε σε όλα τα βάθρα του WSR στα οποία ανέβαινε ο 20-χρονος πιλότος. Η Red Bull προσφέρθηκε να το αντικαταστήσει με άλλα 15 παρόμοια, αλλά ο Sainz ήθελε το συγκεκριμένο, πολυφορεμένο και ταλαιπωρημένο γκρι καπέλο.

Sainz

Η λύση ήρθε μέσω Twitter, όταν κάποιος επικοινώνησε με τον Ισπανό γράφοντάς του:

Έχω το τυχερό σου καπέλο. Τι μου δίνεις;

Ο τυχερός θεατής, ο οποίος είχε πιάσει το “ιπτάμενο” καπέλο, ήθελε ένα “all-access pass” για να μπορεί να παρακολουθήσει έναν αγώνα μέσα από το γκαράζ της Toro Rosso, αλλά ο Sainz του απάντησε πως δικαιούταν μόνο δύο, ένα για τον μάνατζερ του και ένα για κάποιο μέλος της οικογένειας του. Τελικά βρέθηκε η λύση, με τον φίλαθλο να παίρνει ένα υπογεγραμμένο καπέλο, εισιτήρια για ένα GP και ένα ακόμη αναμνηστικό με τη φωτογραφία του προληπτικού πιλότου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...