Ένα Volvo XC60 χτυπά δύο πεζούς κατά τη διάρκεια επίδειξης

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό. Το να επιδεικνύεις ένα σύστημα ασφαλείας χρησιμοποιώντας ανθρώπους αντί για κούκλες, ακροβατεί στα όρια της απόλυτης ηλιθιότητας.

Πολλά μπορούν να πάνε στραβά και όπως δείχνει το video που τραβήχτηκε στη Δομινικανή Δημοκρατίας, θα πάνε. Αυτός που ανέβασε το video, ισχυρίζεται ότι ο οδηγός του Volvo XC60 ήθελε να δείξει το “City Safety” σύστημα αλλά ξέχασε να το ενεργοποιήσει… Χμμ… ναι… Το πιθανότερο είναι το XC60 να ήταν εξοπλισμένο με το σύστημα City Safety αλλά όχι με το Pedestrian Detection που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν “προετοιμασμένο” να εντοπίσει αυτοκίνητο μπροστά του, αλλά όχι πεζούς! Στη περιγραφή του video πάντως, ο uploader αναφέρει πως ο οδηγός δεν ενεργοποίησε το σύστημα City Safety. Ευτυχώς που οι δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο υπέστησαν μόνο μελανιές και όχι οτιδήποτε πιο μόνιμο.

https://youtu.be/_8nnhUCtcO8

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...