Ferrari: Στη Mercedes είναι υπερόπτες

Σχετικά άρθρα

GP BAHRAIN F1/2015

Η λανθασμένη απόφαση της Mercedes στο GP του Μονακό, η οποία κόστισε την πρωτιά στον Lewis Hamilton, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ανθρώπους της Scuderia. Ο επί κεφαλής της ομάδας Formula 1 της Ferrari, Maurizio Arrivabene, θεώρησε αλαζονική την απόφαση της Mercedes να βάλει τον Hamilton για pit stop.

Θεώρησαν πως μπορούσαν να κάνουν ένα pit stop παραπάνω και να βγουν μπροστά μας. Όταν κάποιος πιστεύει πως είναι έξυπνος, ξεχνάει να είναι πονηρός. Για να είμαι ειλικρινής τους κοιτούσαμε και νομίζαμε πως έπαιζαν θέατρο (όταν οι μηχανικοί της Mercedes βγήκαν για το pit stop). Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι το έκαναν στα αλήθεια, σκεφτήκαμε ότι ήταν υπερόπτες γιατί θεωρούσαν ότι θα μπορούσαν να μας προσπεράσουν.

GP MONTECARLO F1/2015

Όσον αφορά την επαφή του Kimi Raikkonen με τον Daniel Ricciardo, ο Ιταλός ανέφερε ότι η ομάδα του επικοινώνησε με τον Charlie Whiting, ενώ ο Φιλανδός πιλότος κατέκρινε την απόφαση των κριτών του αγώνα να μην τιμωρήσουν τον οδηγό της Red Bull.

Με χτύπησε. Οι κανόνες, όμως, αλλάζουν ανάλογα με το τι συμβαίνει και το ποιος το κάνει. Δεν πιστεύω πως ήταν αγωνιστικό συμβάν. Εγώ κράτησα τη γραμμή μου και ο Daniel με πέταξε εκτός. Προφανώς οι κριτές είδαν κάτι το διαφορετικό.

Ακολουθούσα τα μονοθέσια που είχα μπροστά μου και κατάφερα να περάσω τη μία Red Bull στο pit stop, άλλα είναι αδύνατο να προσπεράσεις εδώ (σ.σ. στη πίστα του Μονακό). Πρέπει να βελτιωθούμε στις κατατακτήριες.

ΠηγήGazzetta

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα