Ικανοποίηση στη Renault για τη βελτίωση του power unit

Σχετικά άρθρα

Red Bull

Σε αφθονία είναι η πίεση που βρίσκεται στις πλάτες των μηχανικών της Renault. Ο Energy F1-2015 απέχει πολύ ακόμα από τη στιγμή που θα μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τους Mercedes-Benz PU106B Hybrid και Ferrari 059/4, ενώ το βασικότερο πρόβλημα στα προηγούμενα Grands Prix ήταν η αξιοπιστία του γαλλικού power unit, παρά τις συνεχείς προσπάθειες της Renault για κατ’ αρχήν βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα.

Η κατάσταση στο Μονακό ήταν σαφώς καλύτερη για τις Red Bull και Toro Rosso. Στον σημερινό αγώνα, η αυστριακή ομάδα πέτυχε το καλύτερό της αποτέλεσμα μέχρι στιγμής για φέτος, φεύγοντας με 22 βαθμούς από το Πριγκιπάτο. Από την άλλη, η ιταλική ομάδα κατάφερε, παρά τις δυσκολίες, να μπει στη βαθμολογούμενη 10άδα, καθώς ο Carlos Sainz τερμάτισε στην 10η θέση, παρόλο που εκκίνησε από το pit lane.

F1 - MONACO GRAND PRIX 2015

Ο Cyril Abiteboul, Διευθύνων Σύμβουλος των Γάλλων, δεν μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του 3ήμερου, επαινώντας τη δουλειά των μηχανικών του, κάτι που οδήγησε στο καλύτερο φετινό αποτέλεσμα για την εταιρεία.

Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει την ανθεκτικότητα όλων στο Viry. Ξεκινήσαμε τη σεζόν όντας πίσω και είναι τεράστιο ότι διατηρήσαμε τα κίνητρά μας κάτω από την πίεση. Όλοι έχουν συμβάλει στο ν’ αποκτήσουμε και πάλι την αξιοπιστία μας, και η απόδοση γίνεται καλύτερη σε κάθε αγώνα. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, και να κοιτάμε μπροστά. Ξέρουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε, έτσι θα συνεχίσουμε να έχουμε το κεφάλι κάτω μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

F1 - CHINA GRAND PRIX 2015

Σε παρόμοιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Remi Taffin, επί κεφαλής λειτουργιών πίστας της Renault, ο οποίος πιστεύει ότι τα πράγματα είναι τώρα στη σωστή κατεύθυνση.

Φτάσαμε στο Μονακό εστιάζοντας σ’ ένα πράγμα: να έχουμε σταθερή και αξιόπιστη απόδοση. Πετύχαμε ακόμα έναν στόχο και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε στους επόμενους αγώνες. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, αλλά το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιώνει ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Δε θα τα παρατήσουμε μέχρι να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει να είμαστε.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...