Βελτίωση στις κατατακτήριες ζητά η Ferrari από τον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

GP SPAGNA F1/2015

Η βελτίωση της απόδοσης του Kimi Raikkonen σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι παραπάνω από φανερή, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην καλύτερη συμπεριφορά του μονοθεσίου του, κυρίως στο εμπρός μέρος, εκεί όπου εντοπίζεται και η «ιδιοτροπία» του Φινλανδού. Ωστόσο, ο 35χρονος δεν έχει φτάσει ακόμα στα επίπεδα του παρελθόντος, κι ένας από τους τομείς στους οποίους πρέπει να συνεχίζει να δουλεύει είναι οι κατατακτήριες δοκιμές.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η διαφορά του από τον team-mate του και το δίδυμο της Mercedes ήταν αρκετά μεγάλη, με αποτέλεσμα τις δύο Κυριακές να μην αποτελεί απειλή για τους οδηγούς αυτούς. Η Ferrari δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με την εικόνα του «Iceman», έτσι θέλει να τον δει να είναι ταχύτερος στον έναν γύρο, ενώ ο Maurizio Arrivabene, επί κεφαλής της Scuderia, δήλωσε αστειευόμενος ότι του έβαλε τιμωρία.

Ο Kimi οδηγεί στο ίδιο επίπεδο με τον Sebastian. Είναι πραγματικά ένας πολύ καλός οδηγός. Το πρόβλημα είναι στις κατατακτήριες, όταν και δεν μπορεί να τρέξει με τον ίδιο τρόπο που το κάνει στους αγώνες. Έτσι, του έδωσα δουλειά για το σπίτι: να γράψει 100 φορές «πρέπει να είμαι καλύτερος στις κατατακτήριες».

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...