Massa: Πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε ο Verstappen

Σχετικά άρθρα

Max Verstappen

Σχετικά ήρεμα κυλούσε ο αγώνας στο Μονακό, μέχρι τον 64ο γύρο, όπου προκλήθηκε η έξοδος του Αυτοκινήτου Ασφαλείας στην πίστα. Υπεύθυνος γι’ αυτό ήταν ο Max Verstappen, καθώς ο οδηγός της Toro Rosso συγκρούστηκε με τε τον Romain Grosjean, με αποτέλεσμα ο Ολλανδός να τεθεί εκτός αγώνα και στη συνέχεια να λάβει ποινή 5 θέσεων στην εκκίνηση του Καναδά και 2 βαθμούς ποινής στη Super Licence.

Αρκετοί επέκριναν τον 17χρονο για τις υπερβολικά επιθετικές του διαθέσεις, κι ένας από αυτούς είναι ο Felipe Massa. Ο Βραζιλιάνος στέκεται στο νεαρό της ηλικίας, ενώ χαρακτηρίζει πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε, γιατί μπορούσε να τραυματιστεί, αν και προσωπικά θεωρώ πως το ενδεχόμενο αυτό ήταν πρακτικά απίθανο.

Αυτό που συνέβη είναι πολύ επικίνδυνο. Δείχνει ότι ίσως η εμπειρία μετράει στη Formula 1. Και νομίζω πως θα πρέπει να ελέγχουν καλύτερα τον εαυτό τους σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί ήταν πολύ επικίνδυνο. Ήταν τυχερός που δεν έπαθε τίποτα, γιατί θα μπορούσε να πονέσει πολύ με αυτό που έγινε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν σε θέση να περάσει, ούτε καν ήταν κοντά. Ήταν πίσω και ήταν υπερβολικό αυτό που έκανε. Θα πρέπει να προσπαθείς να προσπεράσεις όταν είναι πιθανό, ειδικά σε μια τέτοια πίστα.

Ήταν πολύ επικίνδυνο, γιατί είναι 17 χρονών. Αν τραυματιζόταν, τότε όλοι θα μιλούσαν γι’ αυτό. Και μετά θα αναρωτιόταν γιατί ένα παιδί 17 χρονών παίρνει άδεια και το κάνει αυτό. Αλλά, δεν τραυματίστηκε και όλοι είναι ικανοποιημένοι. Πρέπει να κάνουν τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Αν περιμένεις τον Verstappen να παραδεχτεί το λάθος του, αυτό μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς ο ίδιος ρίχνει το φταίξιμο στον Grosjean.

Είναι σαφές ότι μπορούσατε να δείτε τον Grosjean μπροστά μου να φρενάρει 10 με 15 μέτρα πιο νωρίς απ’ ό,τι στον προηγούμενο γύρο. Είμαι εντάξει, αλλά είμαι σίγουρος ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) θα πονάω.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...