Η Citroen ετοιμάζει το DS8 ως αντικαταστάτη του C6

Σχετικά άρθρα

DS-Divine-Concept-2

Σύμφωνα με Γαλλικό μέσο, η PSA ετοιμάζει να λανσάρει το πολυτελές DS8 ως αντικαταστάτη της Citroen C6.

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που η Citroen ανακοίνωσε ότι σταματά την παραγωγή της C6 και έκτοτε, έχουν αλλάξει πολλά. Ίσως γι’ αυτό να ετοιμάζεται –αν ετοιμάζεται φυσικά– να λανσάρει τώρα τον αντικαταστάτη του C6 με το σήμα της νέας και πολυτελούς DS. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το DS8 θα βασίζεται στην EMP2 πλατφόρμα του Group, θα έχει περίπου 5 μέτρα μήκος και στυλιστικά, θα δανείζεται πολλά στοιχεία από το Divine concept – κεντρική φωτογραφία. Την κίνηση δε, θα αναλάβει μία σειρά υπερτροφοδοτούμενων, τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου ενώ δεν αποκλείεται φυσικά να υπάρξει και μία plug-in υβριδική έκδοση.

Είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα λανσαριστεί αυτό το μοντέλο –εδώ δεν είναι σίγουρο το αν θα λανσαριστεί- αλλά το δημοσίευμα των Γάλλων αναφέρει ότι δεν θα πωλείται αποκλειστικά στην Κίνα. Θα πωλείται και στην Ευρώπη, ενώ υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο να περάσει τον ωκεανό για να πωλείται και στις Η.Π.Α.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...