Το Jaguar J-Pace θα παρουσιαστεί το 2019, παρά την άρνηση της εταιριας

Σχετικά άρθρα

Jaguar C-X17 Concept (49)

Μπορεί η Jaguar να αρνείται κατηγορηματικά την προσθήκη της J-Pace στη μελλοντική της γκάμα, όμως νέα αναφορά από βρετανικό μέσο επιμένει ότι η εταιρία θα παρουσιάσει ένα μεγαλύτερο SUV το 2019.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες θα βασίζεται στο Range Rover facelift και πρακτικά θα αποτελεί την SUV έκδοση της XJ. Θα τοποθετηθεί πάνω από το F-Pace, που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Θα προσφέρεται με δύο εκδόσεις μήκους για το μεταξόνιο, ενώ μηχανικά θα κινείται με ένα εύρος V6 και V8 κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ αρκετά πιθανή είναι και μια plug-in hybrid έκδοση. Τέλος, η ίδια πηγή αναφέρει ότι το ειδικό τμήμα Special Vehicle Operations της Jaguar Land Rover θα μπορούσε να βάλει το χέρι του για μια SVR έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...