Ο Jon Olsson βαρέθηκε ήδη το τερατώδες Audi RS6 του

Σχετικά άρθρα

Gumball-Audi-RS6-DTM-Jon-Olsson-1

Jon Olsson, ο διάσημος Σουηδός σκιέρ και μέγιστος petrolhead συμμετείχε στο φετινό Gumball 3000 με το εξωπραγματικό του Audi RS6, ο οποίος έχει τροποποιήσει έτσι το λατρεμένο γερμανικό estate, καθώς του έχει φορέσει ένα DTM-like bodykit και μηχανικά, ο κτηνώδης V8 TFSI κινητήρας αποδίδει 950 άλογα.

Audi-Forum-Jon-Olsson-RS6-DTM-Gustaf-Ollas-191

Ο Olsson φαίνεται όμως να βαρέθηκε ήδη το αυτοκίνητο του, καθώς μέσω της παρακάτω δήλωσης πρακτικά μας λέει ότι θέλει να το πουλήσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Δεν υπάρχει ακόμα τιμή για το Audi, αλλά έχω κάποιες νέες ιδέες και με αυτό που θα ήθελα να το ανταλλάξω θα πρέπει να είναι ακόμα πιο ακραίο. Το επόμενο αυτοκίνητό μου χρειάζεται περισσότερη δύναμη, να κάνει περισσότερο ήχο και να είναι πιο αγωνιστικό.

Αυτά θα μπορούσαν κάλλιστα να περιγράφουν το Rebellion R2K, που είχε, αλλά απ’ότι φαίνεται θα πάει σε κάτι ακόμα πιο extreme. Ίσως κάποιο Koenigsegg;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...