Η PSC Motors αποκάλυψε ένα υβριδικό hypercar 1.700 ίππων με ονομασία SP-200 SIN

Σχετικά άρθρα

sp-200

Άλλη μία startup εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων ξεκινά την πορεία της θέτοντας τρομερά υψηλούς στόχους.

Ο λόγος για την PSC Motors, μία εταιρία με έδρα το Las Vegas που χωρίς να έχει κατασκευάσει ούτε μία βίδα, “παρουσίασε” το SP-200 SIN. Ένα υβριδικό hypercar 1.700 ίππων που σύμφωνα με τον CEO της PSC, Antonio Calva, “έχει την Ferrari, την McLaren, την Porsche και την Koenigsegg στο στόχαστρο”.

Teaser1

Το μοντέλο, έχει μήκος 4.4 μέτρα, πλάτος 2 μέτρα και ύψος μόλις 1.1 μέτρο και όντας “κατασκευασμένο” από αλουμίνιο και ανθρακονήματα, ζυγίζει μόλις 1.400 κιλά. Κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 με χωρητικότητα 9 λίτρων που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα συνολική ιπποδύναμη της τάξης των 1.700 ίππων. Το κιβώτιο ταχυτήτων δε, είναι ένα 8-τάχυτο διπλού συμπλέκτη. Σύμφωνα με την εταιρία, το SP-200 SIN χρειάζεται 2.8 δευτερόλεπτα για να πιάσει τα 100 km/h από στάση ενώ η τελική του είναι μεγαλύτερη των 450 km/h. Επίσης, έχει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 30 χιλιομέτρων.

Κανείς δεν χρειάζεται 1.000 άλογα, οπότε του δώσαμε περισσότερα.

Δήλωσε ο Calva για το μοντέλο του οποίου η παραγωγή λέγεται ότι θα ξεκινήσει το 2016 και θα περιοριστεί στα 35 κομμάτια. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στις αρχές Ιουνίου, οπότε μείνε συντονισμένος για ένα ακόμα φιλόδοξο project που κατά πάσα πιθανότητα στοχεύει πολύ πιο ψηλά απ’ όσο θα έπρεπε.

ΠηγήPSC Motors

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...