Διέρρευσαν λεπτομέρειες του νέου Need for Speed “Underground”

Σχετικά άρθρα

need for speed 2015

Το επόμενο Need for Speed, όπως μάθαμε τη περασμένη εβδομάδα, επιστρέφει στις Underground ρίζες του και τώρα, διέρρευσαν καταλάθος στο Xbox Store μερικές λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου του 2015 και θα διαδραματίζεται στο νυχτερινό Ventura Bay, μια εικονική δυτική ακτή, με τον παίκτη να μπορεί να παίξει το παιχνίδι σε 5 modes: Speed, Style, Build, Crew και Outlaw.

Όπως ανακοίνωσε η EA, το νέο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One και PC και μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του θα είναι το πλήρες customization των αυτοκινήτων, ο ανοιχτός κόσμος, ενδιαφέρον σενάριο και η αφήγηση “που θα καθηλώνει τους παίκτες.”

Το studio, όπως συμπλήρωσε ο Nilsson λαβαίνει υπόψη τις απαιτήσεις των fans και θα τους προσφέρει μια μοναδική εμπειρία μέσω της οποίας θα απελευθερώσουν το πάθος τους για τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα. Το πρώτο in-game trailer θα προβληθεί στις 15 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ε3.

NFS-release-date

ΠηγήReddit

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...